Overzichtelijke reclame-zoekmachine AllesNalezen.nl gestart


Ging het u iets te snel? Ga dan naar AllesNalezen.nl

BEVERWIJK, 20070726 -- Samen met Radio Noord-Holland start AllesNalezen.nl deze week een testperiode waarbij alle reclame-uitingen van Radio Noord-Holland worden vastgelegd in de database van AllesNalezen.nl. Als een luisteraar een reclame wil nalezen dan gaat ie naar AllesNalezen en selecteert daar de radiozender en de periode waarin hij of zij de reclame hoorde.

De testperiode zal enkele weken duren en gedurende deze periode zal extra aandacht besteed worden aan AllesNalezen.nl in de vorm van korte reclames met de tekst "Ging het u iets te snel? Ga dan naar AllesNalezen.nl!". Tijdens deze testperiode willen de bedenkers van AllesNalezen.nl de behoeftes van de luisteraars, de adverterende bedrijven en de radiostations peilen.

Marketingidee

Internetondernemer Koen Kastermans en relatiepsycholoog Marcelino Lopez begonnen enkele maanden geleden de website RelatieKlik.nl. RelatieKlik is een gratis liefdesportal waarbij op dit moment het vinden van een geliefde centraal staat. Omdat de site volkomen gratis is en blijft wordt er te weinig omgezet om groots reclame te maken. Hiervoor bedachten Koen en Lino enkele marketingideeën waar ze druk mee doende zijn om hiervoor deelnemers te vinden. Het basisidee voor alle uitvindingen is gratis diensten aanbieden waarbij de exposure van hun eigen merk RelatieKlik telkens de beloning is. AllesNalezen.nl is ook zo'n idee. AllesNalezen.nl is voor iedereen gratis. Gratis voor het radiostation, gratis voor de adverteerder en gratis voor de luisteraar. De banners van RelatieKlik op AllesNalezen.nl is de enige voorwaarde.

AllesNalezen.nl in het kort:
* Alles wat genoemd wordt op de radio onder handbereik via een overzichtelijke zoekmachine.
* De adverteerder heeft het voordeel dat zijn website beter bezocht wordt.
* De luisteraar kan rustig alles nalezen en hoeft niets meer te missen.
* Het radiostation heeft een extra service voor o.a. de adverteerder.

Ging het u iets te snel? Ga dan naar AllesNalezen.nl!

Heeft u dat ook wel eens? Je zit in de auto en hoort een leuke of interessante reclame. Op je werk of thuis aangekomen zit je achter je pc en denkt ... wat was ook alweer dat bedrijf of die domeinnaam?

Heeft u dat ook wel eens? Je zit in de auto en hoort een website genoemd worden, maar je weet eigenlijk niet goed hoe deze naam te spellen.

Heeft u dat ook wel eens? Je hoort een leuke website beschreven worden en wilt er later eens naar kijken. Een week later ben je het vergeten en denkt, laat maar.

Heeft u dat ook wel eens? Je hoort telefoonnummer genoemd worden, maar hebt even geen pen en papier bij de hand om het op te schrijven. Aangekomen op de plek van bestemming ben je het nummer vergeten.

AllesNalezen.nl biedt een oplossing voor al deze problemen. Via AllesNalezen.nl kunt u namelijk altijd alle reclame terugvinden.


Voor iedereen gratis

AllesNalezen.nl is voor iedereen gratis. Gratis voor het radiostation, gratis voor de adverteerder en gratis voor de luisteraar. De banners van RelatieKlik op AllesNalezen.nl is waar de ondernemers Koen en Lino het voor doen. Lino: "Het is zo leuk om diensten gratis te kunnen aanbieden. Kijk naar RelatieKlik, daar maken we dagelijks mensen blij met een nieuwe relatie. En het kost ze niets.".

In de toekomst zien Kastermans en Lopez mogelijkheden om AllesNalezen.nl uit te breiden naar buitenreclame en tv reclame. Daarnaast kunnen services als weer, verkeer en flitsmeldingen toegevoegd worden aan de site. Immers, het domein zegt het al ... AllesNalezen.nl.

AllesNalezen.nl, deelnemen?

Deelnemen aan AllesNalezen.nl kan gemakkelijk door een aanvraag te doen via de site. Voorwaarde is wel dat je een radiostation of ander reclamedragend medium exploiteert. Een andere voorwaarde is dat je er op wat voor manier ook enige bekendheid aan geeft. Hierdoor krijgt AllesNalezen.nl een landelijke bekendheid als informatie-ingang voor vergeten reclame.

Contactinformatie:
www.allesnalezen.nl/
Koen Kastermans 06 - 22 46 32 94 koen@kastermans.nl
Marcelino Lopez 06 - 24 77 91 01 marcelino@relatieklik.nl