PR-bureau KINXX verhuist naar Utrecht


UTRECHT, 20070726 -- PR-bureau KINXX is deze maand verhuisd van Haarlem naar een kantoorlocatie in Utrecht. KINXX verwacht vanuit deze centrale plek klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De nieuwe vestigingsplek bevindt zich in hartje Utrecht, in een inspirerende omgeving direct bij het centrum van de stad.

"Ik ben erg blij met deze nieuwe locatie," zegt KINXX-oprichter Koen Stegeman. "De nieuwe omgeving geeft een energieke impuls, om nog creatievere PR-oplossingen en communicatie-uitingen voor klanten te bedenken en uit te voeren. Ik verwacht dat dit een positieve uitwerking zal hebben op het resultaat dat KINXX voor klanten neerzet. Zowel waar het gaat om het genereren van media-aandacht, het geven van mediatrainingen, als het initiëren en produceren van geschreven communicatie-uitingen. Tegelijkertijd is Utrecht een heel centrale plek, van waaruit klanten nog beter bediend kunnen worden."

De nieuwe contactgegevens van PR-bureau KINXX zijn:

KINXX
Nieuwe Koekoekstraat 60
3514 EG Utrecht
Tel. 030 - 2515625
Fax 030 - 2518940
info@kinxx.nl
www.kinxx.nl


Over KINXX
KINXX (www.kinxx.nl) is een bureau voor PR & Content. Gespecialiseerd in informatie- en communicatietechnologie (ICT), met name business-to-business. Uitgebreide ervaring met het journalistieke proces, alsmede een uitgebreid netwerk binnen de journalistieke arena, stellen het bureau in staat om de nodige persaandacht te genereren voor bedrijven en merken. KINXX helpt ICT-leveranciers verder met het invullen en aanscherpen van hun communicatiestrategie en bijhorende geschreven communicatie-uitingen. Het bureau is bedreven in het maken van een vertaalslag. Van ingewikkelde onderwerpen naar het management-, c.q. businessbelang voor afnemers, of naar de functionaliteit voor consumenten. Tot de klantenkring behoren onder andere datacenter EvoSwitch, Novell, IBM, VNU Tailormade en Utelisys Communications.





KINXX