KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

4-6-2007

vrijwilligers gevraagd voor WK/EK Laser Radial

Het WK/EK Laser Radial vindt plaats van 27 juli tot en met 11 augustus vanuit jachtclub Scheveningen. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die gedurende het WK/EK mee kunnen helpen. Voor zowel op het water als op de kant is er hulp nodig.

Op het water de organisatie op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om als rescue te fungeren. Iedere dag zullen er 8 rescueboten op het water aanwezig zijn. In elke rescueboot moeten 2 personen zitten waarvan tenminste1, maar het liefst 2 personen, een vaarbewijs heeft. Daarnaast zijn er nog 2 boeienboten waar we nog 2 personen voor zoeken. Ook hier tenminste 1 persoon met vaarbewijs maar het liefst beide personen. Ten slotte hebben we nog 2 VIP rubberboten. Hier zullen onze belangrijke gasten/sponsoren in vervoerd worden om de wedstrijden van dichtbij te mogen meemaken. Hiervoor zijn we op zoek naar 2 vrijwilligers die de wedstrijden enthousiast kunnen analyseren. Uiteraard moeten beide personen ook over een vaarbewijs beschikken.

Op de kant zijn we op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om onze beachmaster te helpen. Er zullen iedere dag 280 boten het water in- en uitgaan. Dit moet vlekkeloos verlopen en de trollies zullen allemaal makkelijk kunnen terugvinden. Daarnaast zal er iedere dag op een bepaald tijdstip getankt moeten worden. Op het evenemententerrein zal een grote benzinetank aanwezig zijn welke aan het einde van iedere dag bemand moet worden zodat alle tanks van de coaches, rescues etc. weer bijgevuld kunnen worden. Ten slotte zijn er nog 2 mensen nodig die bereid zijn om voor en na het zeilen achter het stuur te stappen van de pendelbusjes die tussen het hotel en de haven heen en weer zullen rijden.

Indien je ons wil helpen om dit evenement een succes te maken dan hoor ik dat graag. Als je niet de gehele periode maar een aantal dagen kan dan is dit uiteraard ook geen probleem. Laat mij weten van wanneer tot wanneer je aanwezig kunt zijn en welke taak je het liefst wilt vervullen. Dan zal ik kijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres of bellen naar Mike Coumans, projectcoordinator WK/EK Laser Radial: 0646017775.

Internetadres: http://www.laserklasse.nl/radial2007/
E-mailadres:wk.lr.secr@gmail.com