Ingezonden persbericht


------PERSBERICHT------

Zwarte Cross Festival
27-28-29 Juli 2007

IJS, IJS, BEEBIE!!

Primeur op het Zwarte Cross Festival: eerste ijscafé op een evenement

De Zwarte Cross heeft de primeur het eerste festival ter wereld te zijn met een heuse ijsbar. De tafels, de bar, de zitjes, de flessenrekken: alles is van ijs. Temperatuur: 20 graden onder nul, nog vragen? Wie bij de Zwarte Cross denkt aan hoge temperaturen, zweetdruppeltjes die op je bovenlip parelen, fata morgana's en droogte zit helemaal verkeerd! Mis, mis, mis!

Op de Zwarte Cross 2007 wordt de eerste en enige ijsbar op wielen ter wereld officieel gepresenteerd: de Moving Ice Bar. De bar is in het bezit van Jägermeister (Alleen als ie ijs- en ijskoud is). De Moving Ice Bar is een truck van ruim 20 meter lang met een vriestrailer. In de hele truck is in totaal vijf ton (!) bevroren water verwerkt. Mocht het je dus allemaal even teveel worden wanneer je al die bloedmooie meiden en/of jongens op het festivalterrein ziet, dan kun je hier even bijkomen om letterlijk te chillen (hoewel de 'Jägerettes' die je welkom heten er ook bepaald niet om liegen). Professionele stuntmannen in de aangrenzende 'Go Fast area' halen duizelingwekkende stunts uit met parachutes en straalmotoren. De organisatie beveelt een ieder van harte aan om alhier een kijkje te gaan nemen. De entree voor het ijscafé en de Go Fast stunt area zijn gratis en zijn geopend op zowel vrijdag, zaterdag als zondag.

Op het festivalterrein van de Zwarte Cross zal een klein Jägermeister-dorp van 300m2 verrijzen. Naast de Moving Ice Bar komen er vijf tenten te staan die als lounge ingericht worden, en waar je lekker kunt genieten van muziek, 'Wild Girlz' op dansblokken en natuurlijk van Jägermeister.

Verkrijgbaar in de Moving Ice Bar: Jägermeister / Go Fast mix. Een energiedrankje met ballen!

Info, route, kaartverkoop en programma: www.zwartecross.nl Zwarte Cross Festival
27-28-29 Juli 2007
Lichtenvoorde

------EINDE PERSBERICHT------