Gemeente Hoorn


27 juli: Funsurvival

16 juli 2007 - Opnieuw staat de Funsurvival op het programma van de Mega Summer Games. Vorig jaar was het een zeer natte en drassige, dus échte survivaltocht. Hoe het weer ook zal zijn, op vrijdag 27 juli staat tieners van 10 tot 16 jaar een uitdagend parcours te wachten. Wie wil meedoen, moet zich uiterlijk 22 juli inschrijven.

In groepjes worden tijdens de Funsurvival de volgende onderdelen afgerond: * kanovaren rond en onder het stadhuis * vlotten bouwen van grote tonnen, palen en touw * via een touwbrug van de ene naar de andere kant van een sloot zien te komen * een mountainbikerace over een echt mountainbikeparcours * klimmen op een zes meter hoge mobiele klimwand.

Alle onderdelen worden begeleid door bekwame instructeurs en personeel van het Sportopbouwwerk. Aan het einde van de dag krijgen de kinderen wat te drinken en iets lekkers van de organisatie. De activiteiten vinden plaats van 10.30 tot 15.00 uur in de Risdammerhout en rond het stadhuis op de Nieuwe Steen. Het verzamelen gebeurt om 10.30 uur bij het stadhuis aan de Nieuwe Steen.

Inschrijven Iedereen tussen de 10 en 16 jaar kan zich inschrijven. Om mee te kunnen doen is het noodzakelijk je vóór 23 juli aan te melden bij het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn. Dit kan via het internet, www.megasummergames.nl of per telefoon, tel (0229) 25 94 50. Doe het snel, want er is maar plaats voor 50 personen. De Funsurvival kost 2 euro per persoon en dit kan op de dag zelf voor aanvang bij het verzamelpunt worden betaald. Bij onvoldoende belangstelling zal de activiteit worden afgelast. Van te voren opgeven is daarom absoluut noodzakelijk.