Project Gemeente Westland

Galgeweg/Kruisbroekweg
Aanleg rotonde Galgeweg/Kruisbroekweg
Publicatiedatum: 19-07-2007

Om de verkeersveiligheid en -doorstroming op het kruispunt Galgeweg/Kruisbroekweg in Naaldwijk te vergroten wordt een rotonde aangelegd met aansluiting op de verlengde Groeneweg. De hoofdwerkzaamheden hiervoor vinden plaats van 27 juli 20.00 uur t/m 19 augustus 2007. Gedurende deze periode is het kruispunt Galgeweg/Kruisbroekweg geheel afgesloten. Dit betekent dat de Galgeweg tussen de Groeneweg/Zuidweg en 's-Gravenzandseweg niet beschikbaar is voor doorgaand verkeer. Omleidingsroutes worden via borden aangegeven. Het politiebureau is bereikbaar via het knooppunt Westerlee en de Galgeweg.

Bedrijven bereikbaar
ADB Coolcompany, Tuincentrum De Carlton en Texaco zijn vanuit 's-Gravenzande gewoon bereikbaar. Vanuit Naaldwijk zijn deze bedrijven bereikbaar via de Grote Achterweg, Geestweg en Opstalweg. Uitsluitend voor personenvervoer zijn zij ook bereikbaar via de s-Gravenzandseweg.

Omleiding buslijn 31 en 41
Gedurende de afsluitingsperiode wordt buslijn 31 omgeleid via de Opstalweg en Geestweg. Bus 41 rijdt richting Hoek van Holland via de s-Gravenzandse weg en richting Naaldwijk via de Opstalweg en Geestweg.

Meer informatie: www.gemeentewestland.nl