Gemeente Lopik

Nieuws

Eenrichtingsverkeer op Lekdijk Oost op 27 juli 2007

In verband met de jaarlijkse Truckmeeting 'Nog Harder' is op vrijdag 27 juli 2007 van 17.00 uur - 22.00 uur tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld op de Lekdijk Oost tussen de S.L. van Alterenlaan (Jaarsveld) en de Rolafweg Zuid (Lopik).

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli 2007 vindt op Recreatieterrein Salmsteke aan de Lekdijk Oost te Lopik een evenement plaats. Voor de jaarlijkse Truckmeeting "Nog Harder" komen daar circa honderd binnen- en buitenlandse chauffeurs bijeen met hun trucks. Ter plaatse wordt extra verkeersdrukte verwacht door de trucks, die vrijdagavond aankomen en zaterdagavond weer vertrekken, door enkele honderden bezoekers van het evenement en door het gewone dagrecreatieverkeer.

In het belang van de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid voor hulpdiensten is het noodzakelijk om tijdelijk éénrichtingsverkeer in te stellen op de Lekdijk Oost tussen de S.L. van Alterenlaan (Jaarsveld) en de Rolafweg Zuid (Lopik) op vrijdag 27 juli 2007 van 17.00 uur - 22.00 uur.

Verkeer vanuit het oosten (Nieuwegein, Jaarsveld) wordt omgeleid via de S.L. van Alterenlaan, de provinciale weg N210 en tenslotte de Rolafweg Zuid.

Verkeer vanuit het westen (uit de richting Schoonhoven) kan ongehinderd de Lekdijk Oost passeren.

Het éénrichtingsverkeer wordt met hekken en borden aangegeven en het oost-west verkeer wordt met borden omgeleid.