Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Renger jaagt op champagne in Zandvoort

ZANDVOORT, 24 JULI 2007 - Renger van der Zande kan niet wachten om aanstaande vrijdag van start te gaan op Circuit Park Zandvoort. Op zijn thuiscircuit in de Noord-Hollandse duinen heeft de Formule 3 Euroseries coureur de afgelopen jaren vele successen geboekt, waaronder zijn titel in de Formule Renault 2.0. Zijn eerste podiumfinish twee weken geleden in Mugello smaakt helemaal naar meer.

Het uitdagende Noord-Hollandse duinencircuit is Renger op het lijf geschreven. De combinatie van vele snelle en blinde bochten, natuurlijke hoogteverschillen, onvoorspelbare weersomstandigheden en tribunes vol enthousiast publiek geven de Mercedes junior extra adrenaline. Op zijn thuiscircuit wil Renger dan ook echt vlammen. Aangemoedigd door zijn trouwe sponsoren Trust, Tatung, Go Fast!, Q-Dance, Playseats en RaceNavigator wil Renger net als twee weken geleden weer het spel bepalen.

Een ambitieuze doelstelling voor de debutant. Maar in Mugello heeft Renger al laten zien dat hij en Prema Powerteam steeds beter in hun ritme komen. Samen zijn ze kundig genoeg om ook op Zandvoort de hegemonie van topteams als ASM Formule 3, Manor Motorsport en ASL Mücke te doorbreken. Het publiek kan dus rekenen op genoeg spektakel in deze ultracompetitieve mondiale klasse. Daarnaast komt dit weekend natuurlijk ook de DTM in actie op Zandvoort. Een mooi programma dus voor alle raceliefhebbers.

RENGER VAN DER ZANDE: "Mijn bloed begint nu al sneller te stromen. Ik ben enorm enthousiast om terug te keren naar Zandvoort. De laatste keer dat ik hier reed was in 2005 toen ik kampioen in de Formule Renault werd. Goede herinneringen alom dus. Na mijn derde plaats in Mugello ben ik alleen maar hongeriger geworden. Ook mijn Prema Powerteam is gemotiveerder dan ooit tevoren. Ik ben klaar voor de strijd!"

Nieuws en foto's worden aangeboden door Insight F1 Motorsport Report. Bezoek voor meer informatie www.rengervanderzande.com of contacteer Jeroen Vermeeren (+31 621 541 564, media@insightf1.com).