Gemeente Aalten


25-07-2007
Structuurvisie 'Dinxperlo-De Heurne'
Met ingang van vrijdag 27 juli 2007 ligt (overeenkomstig artikel 9 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening) ligt de door de gemeenteraad van Aalten op 10 juli 2007 vastgestelde structuurvisie 'Dinxperlo-de Heurne' ter inzage.

Ter inzage ligging
Met ingang van vrijdag 27 juli 2007 ligt (overeenkomstig artikel 9 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening) ligt de door de gemeenteraad van Aalten op 10 juli 2007 vastgestelde structuurvisie 'Dinxperlo-de Heurne' ter inzage in het gemeentehuis (locaties: Markt 7 te Aalten en Raadhuisstraat 8 te Dinxperlo). Om de visie digitaal te raadplegen klik hier.

Inhoud visie
In deze visie beschrijft de gemeente op hoofdlijnen het ruimtelijke beleid ten aanzien van de kernen Dinxperlo en de Heurne voor de komende jaren. In de visie wordt weergegeven welke voorzieningen en ontwikkelingen noodzakelijk worden geacht, onder meer op het gebied woningbouw, bedrijvigheid, maatschappelijke- en centrumvoorzieningen.

Bezwaar/beroep.
Om de ontwikkelingen van deze visie daadwerkelijk te kunnen realiseren wordt een (herzieningen van) een bestemmingsplan opgesteld dan wel procedures als bedoeld in artikel 19 van de WRO gevolgd. In dat kader kunnen tegen de concrete projecten zienswijzen of bedenkingen worden ingebracht. In verband hiermede staan tegen deze structuurvisie geen verdere rechtsmiddelen open.