AutoRai

Ford introduceert Fiesta 'Crossroad'

(7/27/2007)
Na eerder de sportieve Fiesta Rally Edition te hebben gelanceerd, breidt Ford nu de Fiesta reeks verder uit met de Fiesta âCrossroadâ. Dit nieuwste Ford-model komt uit in het zeer populair geworden âcrossâ segment en deze Fiesta is daarin een interessante aanvulling, ook gezien zijn scherpe prijs van 16.995 euro. Op basis van de Futura uitvoering is de âCrossroadâ voorzien van een aantrekkelijk designpakket en technopakket.

Gebaseerd op de 1.4 liter, 80pk / 59 kw vijfdeurs Fiesta Futura met technopakket is de âCrossroadâ uitgerust met de stoere MS design bodykit. De sportieve kit bestaat ondermeer uit:
* robuuste bumpers

* dakrailing

* speciale âCrossroadâ matten

* zilverkleurige spiegelkappen

* deuren met kunststof beschermdelen

* lederen stuurwiel

Ten opzichte van de normale 1.4 vijfdeurs versie wordt de Fiesta âCrossroadâ met een extra financieel voordeel aangeboden van â¬
1.085,- . Bovendien is de Fiesta âCrossroadâ uitgerust met het technopakket met vele extra's, zoals onder andere boordcomputer, regensensor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De Fiesta âCrossroadâ wordt vooralsnog in de kleuren Ocean Blue en Moondust geleverd; beide kleuren zorgen voor een fraaie kleurstelling met de bodykit en de aluminium accenten.