Gemeente Dongen


Nieuwe uitloper Dongen Uit de Kunst

Het eerste half jaar van Dongen uit de Kunst zit er op. Alle deelnemers en vrijwilligers hebben hun best gedaan en het resultaat mag er zijn! Nu, in de zomerperiode, nemen we even gas terug. Vanaf eind juli starten er weer nieuwe activiteiten. De nieuwe uitloper, met daarin alle activiteiten op een rij, is inmiddels beschikbaar.

Hier vindt u de 'Uitloper' met daarin de definitieve activiteiten van augustus tot en met december 2007. Voor meer informatie over Dongen Uit de Kunst klikt u hier

Kunstjaar
Het jaar 2007 is een pittig jaar! De gemeente Dongen staat geheel in het teken van Dongen Uit de Kunst. De gemeente profileert zich in 2007 lokaal en regionaal als een bruisende plattelandsgemeente met een actief cultureel leven, waar ruimte is voor vernieuwende initiatieven. Op verschillende momenten in het jaar zijn er activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit kan variëren van een tentoonstelling, een manifestatie, of een openluchtconcert tot een kunstwandelroute.

De gemeente heeft 2007 cultureel kunnen invullen in samenwerking met verschillende stichtingen, verenigingen en bedrijven, want de Dongense samenleving blinkt uit in veelzijdigheid. We hebben onder andere actieve muziekverenigingen, gevestigde kunstenaars en we hebben een museum dat er mag zijn.

Laatst gewijzigd: 25-7-2007