Techworld bedankt systeembeheerders voor hun inzet

27/07/2007 13:55



IDG Nederland



HAARLEM, 27 juli 2007 - Systeembeheerders kijken er ieder jaar weer naar uit: Sysadminday. Traditiegetrouw wordt dit op de laatste vrijdag van juli gevierd. Dit jaar bedankt Techworld drie beheerders met een cadeaubon namens hun collega's.

Techworld, een site voor systeem- en netwerkbeheerders, heeft werknemers de afgelopen dagen via banners opgeroepen hun systeembeheerder te nomineren. Genomineerde systeembeheerders maken kans op een cadeaubon van Misco ter waarde van 200 euro.

De redactie heeft drie gelukkigen geselecteerd en zal hen vrijdag de cadeaubon persoonlijk overhandigen, samen met een oorkonde om hen namens hun collega's te bedanken voor hun inzet achter de schermen.

De winnaars zijn Lucien Sibbel van CCO Group, Erik Uitterdijk van de Europese Commissie en A. Wegenaar, die vanuit EDS is gedetacheerd bij Aegon.

"Systeembeheerders worden nog vaak gezien als de bleke nerds uit de kelder", zegt Wilbert de Vries, adjunct-hoofdredacteur van Techworld. "Bovendien hebben veel werknemers pas contact met hun systeembeheerder als het al fout is gegaan. Sysadminday is een uitgelezen kans om hen te bedanken voor al het onzichtbare werk dat ze doen om de boel draaiende te houden."

Een greep uit de motivaties van collega's:

- Hij staat altijd klaar en behandelt de servers als eigen bloed

- Omdat hij altijd alle computerstress oplost voor alle blonde dames binnen het bedrijf

- Wij hebben een geweldige systeembeheerder, die nooit te beroerd is de (domme) fouten van niet-it-specialisten snel op te lossen

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ict-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ict-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ict)marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.





http://www.techworld.nl/