Verzamelberichten vrijdag 27

's-Hertogenbosch, 27-07-2007

Vijf verdachten mishandeling aangehouden

's-Hertogenbosch - Vrijdag zijn in de Victorialaan vijf jongens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling van een 14-jarige jongen uit Nieuwaal. Het slachtoffer werd afgelopen dinsdag 24 juli door een aantal personen mishandeld in de Victorialaan. Hij liep als gevolg van deze mishandeling een gebroken hand en gekneusde neus op. Vandaag waarschuwde een getuige de politie toen hij meende de verdachten te herkennen in de Victorialaan. De vijf jongens uit Sint Michielsgestel en Landhorst, in de leeftijden van 12 tot 16 jaar, zijn voor nader verhoor en onderzoek ingesloten.

Politie neemt hennep in beslag

Vught - Donderdagavond meldde een oplettende getuige dat een aantal personen vuilniszakken in of uit de auto aan het laden waren in de Sparrendaalseweg. Met behulp van signalementen kon de inmiddels gearriveerde politie ter plaatse een 18-jarige en een 32-jarige man uit Haaren aanhouden. In hun auto lagen 35 hennepplanten. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De hennepplanten zijn in beslag genomen.

Politie houdt verdachten ernstige mishandeling aan

Oss - De politie heeft donderdag- en vrijdagochtend in hun woningen twee jongens van 14 en 16 jaar uit Oss aangehouden op verdenking van ernstige mishandeling van een 52-jarige echtpaar op donderdagavond 19 juli. De man en vrouw reden deze donderdag rond 23.45u over het fietspad. De twee verdachten doken uit het niets op en schopten en sloegen het tweetal. De slachtoffers hielden aan de mishandeling een groot aantal zwellingen en andere verwondingen over. Beide verdachten zijn voor nader verhoor en onderzoek in verzekering gesteld.

Politie pakt huiselijk geweld aan

Veghel - Donderdagavond is in zijn woning in Veghel een 44-jarige man aangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling van zijn huisgenote. De verdachte is voor nader verhoor ingesloten.

Bromfiets met gestolen kentekenplaat betrokken bij ongeluk

Boxmeer - De politie heeft vrijdagochtend een 20-jarige man uit Boxmeer aangehouden in verband met heling van een kentekenplaat. De man was als bestuurder van een bromfiets op de Spoorstraat betrokken bij een aanrijding met een auto, waarbij hij een hersenschudding op liep. De bromfietser reed vermoedelijk door rood licht. Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis. Tijdens het onderzoek ontdekte de politie dat de kentekenplaat eerder deze maand in Nijmegen was gestolen. De bromfietsbestuurder werd na zijn ontslag uit het ziekenhuis in zijn kraag gegrepen en mee naar het politiebureau genomen. Hij werd na verhoor weer in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.