Politie Twente

In ons voorgaande bericht (nagekomen persbericht 27/7) staat de volgende zin:

vier tips over de fiets van het slachtoffer en drie reacties naar aanleiding van de getoonde compositietekening van de dader.

De juiste zin is: vier tips over de fiets van het slachtoffer en drie reacties naar aanleidng van de getoonde compositietekening van de man die mogelijk meer weet te vertellen over de sieraden van het slachtoffer. Deze man is voor de politie namelijk een belangrijke getuige.

Excuses voor het ongemak.

Eerste resultaten uitzending Onder de Loep 26 juli 2007

In de uitzending van Onder de Loep van donderdag 26 juli vroeg de politie Twente uw aandacht voor vier Twentse zaken. Het betrof een inbraak in Nijverdal, een moord op een schoonmaker in Enschede, een overval op een cafetaria in Almelo en de politie zoekt de rechtmatige eigenaar(s) van fotoalbums, waarin ondermeer familiekiekjes, portretfoto's e.d. in voorkomen.

Resultaten

De uitzending leverde zeven tips op over de moord op de schoonmaker in Enschede: vier tips over de fiets van het slachtoffer en drie reacties naar aanleiding van de getoonde compositietekening van de man die mogelijk meer weet te vertellen over de sieraden van het slachtoffer. Deze man is voor de politie een belangrijke getuige. Over de andere zaken kwamen twee telefoontjes binnen. De politie onderzoekt de tips.

Getuigenoproep

Mochten er mensen zijn, die iets hebben gezien of gehoord dat verband kan houden met bovenstaande zaken, dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie Twente, via telefoon 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


---- --