CDA

157&mid=1006] 27 juli 2007 - Nieuws -
Felicitaties voor geslaagden Kaderschool

Het Steenkampinstituut feliciteert de CDA'ers die hun diploma van de Kaderschool hebben gehaald.

De geslaagden van het seizoen 2006-2007 zijn:
Jan Willem van den Beukel, Marijn van Bosbeek, Gerrit van den Bosch, Martin te Brake, Wim Bussink, Roland Cornelissen, Gerda ter Denge Alards, Tonny Eidhof, Johannes Goossen, Roger de Groot, Marieke de Haan, Geer Hubers, Wim Kamphuis, Bram Kluiters, Cees Moerman, Henk van Noord, Ineke Peters - van de Weijgaert, Erwin Pietersma, Jouke Posthumus, Elsa Rijssenbeek - van Pijkeren, Martijn Sikkens, Hans Slooijer, Ida Stoevelaar - Zijlstra, Margriet Tolsma, Hans van der Vaart en Roelof Jan de Wild.

Utrecht
Op 13 juni ontvingen de afgestudeerde Kaderschooldeelnemers van de locatie Utrecht hun diploma uit handen van de Staatssecretaris van Onderwijs, Marja van Bijsterveldt. Na een inspirerende speech van de oud-partijvoorzitter werd tijdens deze feestelijke afsluiting van het intensieve studiejaar elke deelnemer persoonlijk toegesproken door hun begeleider Jeannette Wolters-Rougoor. Trotse familieleden en vrienden waren daarvan getuige. Daarna werd bij de borrel gezellig nagepraat en werden vele gelukwensen overgebracht aan de geslaagden.

Zwolle
Een week later kregen alle Kaderschoolcursisten van de locatie Zwolle een heerlijk buffet op de Morenehoeve in Koekange. Zij waren te gast bij de familie van Noord, die een prachtige recreatieboerderij runt midden in het Drentse landschap. Evenals in Utrecht waren ook hier veel blije gezichten tijdens de diploma-uitreiking. Iedereen werd toegesproken door Gerrit Klifman. Hij heeft naar volle tevredenheid van het Steenkampinstituut twee jaar de rol van Kaderschoolbegeleider op de locatie Zwolle vervuld. Ter ere van zijn afscheid als begeleider, - de Kaderschool verhuist volgend seizoen immers van Zwolle naar Roermond - werd hij door de cursisten flink in de bloemetjes gezet.