Politie Zeeland


---


O-2419-2007 Caravan uitgebrand in Ellemeet
Op een camping aan de Weelweg in Ellemeet is vrijdagochtend rond 08.30 uur een caravan volledig uitgebrand.
In de caravan lagen op dat moment een 52-jarige man met twee kinderen uit de gemeente Oostflakkee te slapen. De man werd wakker van de stank en alledrie konden zij de caravan tijdig verlaten. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

O-2420-2007 Diefstal gsm, Renesse
In een dansgelegenheid aan de Hogezoom in Renesse werd vrijdag tussen middernacht en 02.00 uur de gsm van een 17-jarige, uit Lelystad afkomstige, bezoekster gestolen.
Tijdens het dansen voelde zij plotseling iets aan haar tas. Toen ze omkeek zag ze een onbekende persoon met haar telefoon weglopen. De vrouw ging nog achter de onbekende aan, maar toen zij buiten kwam, was deze al verdwenen. De waarde van de gsm bedraagt enkele honderden euro's.

W-2421-2007 Inbraak in verenigingsgebouw, Veere
Afgelopen nacht werd ingebroken in een verenigingsgebouw op de Kaai in Veere.
Er werd een deur geforceerd en het gebouw werd doorzocht. Er werden enkele honderden euro's weggenomen.

W-2322-2007 Tweemaal tasjesroof in Middelburg
Vrijdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur waren in Middelburg twee vrouwen uit die plaats het doelwit van tasjesrovers op een bromfiets.
Een 59-jarige vrouw overkwam dit in de Hugo de Grootlaan. Zij bemerkte dat een bromfiets al een tijdje zachtjes achter haar reed. In de Hugo de Grootlaan werd zij ingehaald en de bromfietspassagier rukte haar tas uit de fietstas. In de tas zaten persoonlijke papieren, enkele euro's een gsm en een paar brillen. Een tweede, 45-jarige, vrouw kreeg op de Nieuwe Vlissingseweg met tasjesrovers te maken. Zij fietste in de richting van Vlissingen toen een bromfiets naast haar kwam rijden en de bromfietspassagier haar tas uit de fietstas probeerde te trekken. Dit lukte echter niet waarop de twee er vandoor gingen.

Z-2423-2007 Diefstal stroomkabel, Terneuzen
Afgelopen nacht werden van een bedrijfsterrein aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen enkele honderden meters elektriciteitskabel gestolen.
De totale waarde van de gestolen kabels bedraagt meer dan vijfduizend euro.