Ingezonden persbericht


Thomas Dekker heeft inmiddels ook gereageerd op het vertrek en ontslag van Michael Rasmussen uit deze Tour de France. Eén ding is duidelijk: hij zit er aardig doorheen na alles wat er op hem afkwam de afgelopen dagen.

De volgende reactie van Thomas Dekker van vanmorgen mogen jullie onder bronvermelding (een link naar of vermelding van TD Magazine/TDmagazine.nl) plaatsen:

"Ik voelde mij zo slap gister, in de nacht werd er besloten dat wij niet zouden starten de volgende dag. Om vier uur lagen Michael en ik op de kamer, om kwart over acht werden we alweer gewekt met de boodschap dat wij toch moesten opstappen. Op dat moment baalde ik daar vreselijk van, nu ben ik blij dat wij toch zijn gestart. Ik merk aan de reacties die ik krijg van Nederlanders langs de kant, vrienden en bezoekers van TD Magazine dat het erg wordt gewaardeerd dat wij zijn doorgegaan".

"Parijs halen is nog steeds mijn doel maar de motivatie is echt helemaal weg. De tegenstelling is zo groot, dagen lang ben je aan het vechten voor één doel: de Tour de France winnen. Een fantastisch doel waar je super gemotiveerd van raakt en wat er voor zorgt dat je iedere dag weer moraal hebt ongeacht hoe moe je bent. Nu zie ik andere ploegen rijden op de plek waar wij moesten rijden, dat komt hard aan".

"Vandaag probeer ik mijn moraal weer te vinden, de Tour de France is een harde leerschool dat is één ding wat zeker is!", aldus een teleurgestelde Dekker.

TD Magazine is het officiële online Thomas Dekker magazine met regelmatig exclusieve bijdragen van Thomas Dekker en algemeen wielernieuws.

http://www.tdmagazine.nl