TradeTracker gaat samenwerking aan met Horizonreizen en Skoeps


ALMERE, 20070727 -- Met ingang van 1 juli 2007 is TradeTracker een unieke samenwerking aangegaan met Horizonreizen.nl en Skoeps.nl.

Horizonreizen.nl is de vakantie-zoekmachine van de Volkskrant, NRC Handelsblad en Trouw met een database van bijna 15.000 advertenties. Op de site kan uitgebreid naar vakantiewoningen, hotels, vlieg-en treintickets gezocht worden, welke tevens direct geboekt kunnen worden. Ook voor complete reizen kan men op Horizonreizen.nl terecht. De reisrubriek Horizon verschijnt sinds juli 2003 in de landelijke dagbladen, die door 1,5 miljoen mensen gelezen worden. Het betreft een kwalitatief hoge doelgroep, die meer dan gemiddeld op vakantie gaat. De website levert een toegevoegd bereik van 50% op deze dagbladlezers. Via Horizonreizen.nl kunt u dus extra veel potentiële vakantiegangers bereiken.

Skoeps.nl is een baanbrekende nieuwswebsite waarop ooggetuigen hun foto's en videobeelden van nieuwswaardige gebeurtenissen plaatsen. Een landelijk netwerk van duizenden mensen zorgt inmiddels voor aanlevering van de nieuwsitems. SKOEPS biedt de items aan bij persbureaus en deelt de opbrengst van de verkoop van foto's en video's met de inzender.

TradeTracker zal op beide websites een selectie van haar adverteerders plaatsen. Buiten het feit dat beide websites dagelijks een grote hoeveelheid bezoekers trekken, worden de advertenties op content geselecteerd en aangeboden. Er worden daarom hoge conversies verwacht!

Over TradeTracker
TradeTracker is Nederland's grootste affiliatemarketing organisatie met meer dan 700 aangesloten adverteerders. TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren.





Ingezonden persbericht