Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Movie MAX snelst groeiende franchiseformule van Nederland

Son, 27 juli 2007 - Movie MAX is de snelst groeiende franchiseformule van Nederland. Met 228 franchisevestigingen staat de relatief jonge formule in de top 20 van grootste franchiseformules van Nederland op een 9de positie.

Dat blijkt uit gegevens die zijn gepubliceerd in De Nationale Franchisekrant. Hierbij is het aantal franchisevestigingen van de formules per 1 januari 2007 vergeleken met het aantal vestigingen per 1 januari 2006.

Top 20
In de top 20 van grootste franchiseformules van Nederland staat Movie MAX op een negende positie, voor o.a. McDonald's, PLUS supermarkten en Albert Heijn. Branchegenoot Videoland staat in het overzicht op de 19de plaats.

Entertainment Retail Group
Kijk voor meer informatie op www.moviemax.eu en / of www.videoland.nl. Movie MAX en Videoland zijn onderdeel van Entertainment Retail Group (E.R.G.). De twee organisaties hebben gezamenlijk 425 vestigingen en ruim 250 filmverhuurautomaten in de Benelux en vormen samen de grootste aanbieder van rental- en retailproducten op entertainmentgebied.

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht