Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 26 juli 2007

VBrick levert Windows Media Settop box welke geheel geïntegreerd is met EtherneTV.

Door VBrick is een Windows Media Settop box op de markt gebracht waardoor men streaming video direct op een TV, LCD monitor of beamer kan tonen. Windows Media video wordt normaliter afgespeeld op de PC door gebruik te maken van de Windows Media player van Microsoft. Niet alle PC's zijn echter uitgerust met een video uitgang en indien dit wel het geval is, dat is dit ook veelal een VGA naar Video conversie waardoor er kwaliteitsverlies optreedt. Met de nieuwe Windows Media Settop box is maximale kwaliteit verzekerd.

De Windows Media STB is aan de achterkant uitgerust met een DVI connector alsmede met een Composiet en S-Video uitgang. De video informatie is gelijktijdig beschikbaar op een PC en TV monitor in 720 x 576 resolutie. De audio uitgang is in stereo.

Enige specificaties :
Volledige DHCP en DNS support
Ondersteuning van Windows Media tot 4 Mb/sec
Lan interface 10/100 Mb/sec
USB poorten voor toetsenbord en muis
Opstarten gaat in "stand alone" mode

Met de bijgeleverde IR afstand bediening kan een keus worden gemaakt uit vele op het netwerk beschikbare video streams.

De VBrick Windows Media STB wordt geleverd door Inside Technology in Amersfoort

Inside Technology BV
Fortranweg 7
3821 BK Amersfoort
Tel 033-4558524
Fax 033-4559310
Website: www.inside.nl
E-mail: info@inside.nl
-----------------------

Deze VBrick IP STB is een ideaal product voor die plaatsen waar men op grote schaal streaming video wil laten zien op video monitoren. De STB unit kan worden gebruik om live streams te zien, maar ook om video op te vragen van de VBrick Ethernet VOD server of om toegang te krijgen naar het Internet. De WM STB kan als "stand alone" worden gebruikt maar is ook volledig geintergreerd met de VBrick EtherneTV Portal server voor zowel live als VOD content.


---- --