Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 27 juli 2007

Live events in High Definition onder controle met de TV One C2-7210

De TV One model C2-7210 Dual Channel HD Video Processor is nu nog gemakkelijker te bedienen met de nieuwe gebruikersvriendelijke 48 knoppen CORIO EXP Frontpaneel.

De C2-7210 is een perfecte aanvulling op de met prijs bekroonde CORIO 2 gebaseerde C2-7000 series. De CORIO EXP Frontpaneel neemt de problemen weg voor besturen van een live event in HD met 48 gemakkelijk te bedienen druktoetsen, een meervoudige navigatie en een LCD scherm. Het is een ideaal apparaat voor diegene die werkzaam zijn in de "live event " activiteiten met zijn video processing mogelijkheden zoals edgeblending, naadloos schakelen tussen bronnen met crossfading, met zijn twee onafhankelijke uitgangen in HD en dubbele PIP met tot vijf lagen (inclusief 3 video layers).

De C2-7210 heeft 11 ingangen: twee HD-SDI of SD-SDI, drie DVI-I (welke ook RGB, YUV of YpbPr aankunnen), drie composiet video en drie S-Video. De C2-7210 heeft twee onafhankelijke uitgangen met ieder HD-SDI of SD-SDI, DVI-I, alsmede vrijwel elk RGB formaat en composiet of S-video die vrijwel elke bi-directioneel analoog-naar-HDTV conversie ondersteunen. Ook kan de C2-7210 gebruikt worden als een HD Video Scaler of converter, Chroma/Lumakeyer, normvertaler en voor frame synchronisatie/TBC en Aspect ratio converter.

De C2-7210 kan werken in drie verschillende modussen: Switcher Mode, Independent Mode en de Dual PIP mode. De Switcher mode geeft de mogelijkheid om een kanaal op te zetten met alle mogelijkheden en functies onafhankelijk van de Program output zodat dit gepreviewd wordt alvorens dit op de hoofduitgang weer te geven. Independent Mode geeft de kracht van twee compleet onafhankelijke scalers in een apparaat ieder met een volledig programma van functies zoals PIP, keying, overgangen etc. Elke uitgang kan gelijktijdig verschillende resoluties en formaten weergeven. Dual PIP mode biedt de mogelijkheid om 2 Windows op het scherm te plaatsen en zelfs over elkaar heen met een door de gebruiker te bepalen prioriteit van de lagen.

De C2-7210 kan met alle bekende HDTV formaten om. Ook alle RGB resoluties tot aan 2048x2048 kunnen worden gebruikt. Nieuwe of ongebruikelijke resoluties kunnen gemakkelijk met de Windows CORIO Control Panel Sofware toegevoegd worden. Er zit een resolutie calculator in waardoor het ideaal is voor gebruik met digital signage toepassingen. Door de 4:4:4 sampling met volledige kleuren bandbreedte, kan er met precisie (transparant) gekeyd worden. Het heeft ook een delay-vrije HD-SDI Audio Pass through. Een snelle logo geheugen zorgt dat het met gemak gebruikt kan worden als Logo inserter. Geavanceerde Motion Compensation (PAL en NTSC) is geïmplementeerd om snel bewegende beelden toch mooi weer te kunnen geven. En de 3:2 Pull-down detectie de-interlaced effectief video van 24 fps film(NTSC).

Aansturing via RS-232 en Ethernet (IP) zijn standaard. Macro's zijn beschikbaar om het invoeren complexe commando reeksen te beperken. Het 'Windows Control Panel' geeft totale aansturen van alle functies van de C2-7210. Een optionele CC-300 CORIOconsole geeft het gevoel van het traditionele aansturen van Video Switchers. Twee rijen van 14 knoppen een fader bar en joystick en een LC touch screen geven toegang tot de C2-7210's functies met een minimaal aantal drukken.

TV-One wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Inside Technology BV in Amersfoort.

High Resolutie foto's van de 1T-C2-7210 kunnen worden gedownload van de site http://www.tvone.co.uk/press_photos.shtml en indien meer informatie is gewenst neem dan even contact op met de afdeling marketing van:

Inside Technology BV

Fortranweg7
3821 BK Amersfoort
Tel: 033-4558524
Fax: 033-4558310
Internet: http://www.inside.nl
E-mail: info@inside.nl


---- --