Ingezonden persbericht


De Zoover Zoeker maakt Zoover.nl tot hét vakantiestartpunt Limburg biedt nederlandse vakantieganger de beste hotels

Nijmegen, juli 2007 - Waar kun je het beste zijn voor een vakantie in eigen land? De nieuwe zoekfunctionaliteit Zoover Zoeker biedt uitkomst. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuk hotelletje in eigen land? Met behulp van de Zoover Zoeker krijg je antwoord op deze vragen. Zoover Zoeker laat ook zien dat er in Limburg de meeste keuze is aan goede hotels. Liefst 59 hotels scoren hoger dan een 8 in deze provincie. Hotels in Utrecht en Friesland komen er minder goed vanaf. In deze provincies zijn slechts 8 goed beoordeelde hotels te vinden.

Groot aanbod
Op Zoover zijn meer dan 80.000 accommodaties te vinden. Door dit enorme aanbod is het wel eens moeilijk de juiste keuze voor de vakantie te maken. Met de nieuwe zoekfunctie van Zoover is dit nu mogelijk gemaakt. Met Zoover Zoeker komt de reiziger uiteindelijk op de voor hem meest geschikte vakantie uit! Uit de zoekfunctie op Zoover blijkt dat er in Nederland 626 hotels zijn die minimaal 5 keer beoordeeld zijn door reizigers. 281 daarvan hebben een waardering boven de 8. Liefst 59 daarvan staat in Limburg

Selecteren op persoonlijke criteria
Op Zoover beoordelen reizigers een accommodatie op basis van criteria als kindvriendelijkheid, eten, algemene indruk, service en prijs/kwaliteit. Om tot de ideale vakantie keuze te komen kan de bezoeker op www.zoover.nl/reizen een aantal criteria selecteren die hem aanspreekt en zoeken naar een accommodatie die hoog scoort en aan de wensen voldoet. Zoover Zoeker doorzoekt de site zodat de reiziger alle accommodaties in beeld krijgt die aan de wensen voldoen.

Over zoover.nl
www.Zoover.nl is een onafhankelijke en gratis vakantiewebsite waarop vakantiebestemmingen en accommodaties zoals hotels, appartementen, vakantieparken, en campings worden beoordeeld. Door reizigers, voor reizigers. Daarnaast is direct te zien waar een accommodatie geboekt kan worden en kunnen er vakantiefoto's worden toegevoegd. Verder wordt er wekelijks een digitale nieuwsbrief verstuurd waarin de aanbiedingen van de beste accommodaties zijn opgenomen.