Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Italiaanse delicatessenwinkel Gusto Giusto eerste met de kleine grote autoin Nederland.

De Bilt, vrijdag 27 juli 2007 Gusto Giusto, de Italiaanse delicatessenwinkel in De Bilt, heeft een primeur. Als eerste wisten zij de nieuwe, immens populaire Fiat 500 naar Nederland te halen. De lancering van de nieuwe editie van deze klassieker is op 4 juli jl. in geboorteland Italie nationaal gevierd. De nieuwe Fiat 500 is in Nederland vanaf november 2007 verkrijgbaar.

"Gusto Giusto is een Italiaanse delicatessenwinkel, die delicatessen biedt en meer. U kunt ons terecht voor Italiaanse specialiteiten in de breedste zin van het woord; van lasagne tot Vespa, van tiramisu tot Boretti keukenapparatuur. Een Italiaanse klassieker als de Fiat 500 mocht dan ook niet ontbreken. Wij zijn er trots op dat we, nog voor de lancering in Nederland, de primeur hebben en dit met onze klant kunnen delen", aldus Raffaele la Porta Copia, eigenaar Gusto Giusto.

De Fiat 500 van Gusto Giusto heeft een 1.4 16V 100 PK benzinemotor en betreft een sportuitvoering. De kleur is Nero Provocatore, in het Nederlands uitdagend zwart.

Voor meer informatie over Gusto Giusto kijkt u op www.gustogiusto.nl.

Voor meer informatie over de nieuwe Fiat 500 kijkt u op www.fiat500.com


- Einde Bericht -

Achtergrondinformatie (