Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 27 juli 2007

Vacansoleil nieuwe shirtsponsor van Jagiellonia Bia³ystok

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2007/2008 prijkt de naam Vacansoleil op het shirt van de Poolse voetbalclub Jagiellonia Bia³ystok. De club komt in uit in de hoogste divisie.

Vacansoleil Camping Holidays is een belangrijke speler op de Poolse vakantiemarkt, met een eigen boekingskantoor in Lublin. De shirtsponsoring is onderdeel van een marketingstrategie om de naam en het product van Vacansoleil in Polen verder te promoten.

Jagiellonia Bia³ystok is zojuist weer teruggekeerd in de hoogste Poolse voetbal divisie (Orange Eklstraklasa). Volgens Wim Backers, CEO van Vacansoleil, sluiten de ambities van Jagiellonia Bia³ystok goed aan bij die van Vacansoleil. "Een ambitieuze club, die prima bij ons beleid past," aldus Backers.

Vacansoleil is marktleider in de BeNeLux en Denemarken op het gebied van luxe kampeervakanties in 15 Europese landen. Naast het hoofdkantoor in Nederland zijn er verkoopkantoren in 8 andere landen, waaronder Polen.

Foto: Mevr. Agata Pogroszewska (links), Office Manager Vacansoleil Polen en Dhr. Andrzej Waszczeniuk (rechts), vice-voorzitter van Jagiellonia Bia³ystok.

EINDE BERICHT