Materialgirl


Everything She Wants

AMSTERDAM, 20070713 -- Op de meest gestelde vraag na de vorige Materialgirl editie: "wanneer vindt de volgende plaats?", luidt het antwoord: vrijdag 27 juli, same time, same place. Oftewel op vrijdag 27 juli wordt de tweede editie in de Mansion gehouden. The Mansion is de nieuwe thuisbasis van dit succesvolle vrouwvriendelijke nightlife concept van event bureau Funky Puppies.

Op deze editie zal voor de tweede keer het subconcept "Spinning with the stars" plaatsvinden. Materialgirl geeft hiermee ruimte op de avond aan een bekende Nederlander om één uur lang zijn of haar favoriete platen aan het Materialgirl-publiek te laten horen. Dit allemaal onder begeleiding van een professionele dj. Deze editie zal dat niemand anders zijn dan VALERIO (TMF, 6Pack).

Net als de vorige Materialgirl edities zal Everything She Wants centraal staan. Dat betekent dat op de avond kappers, visagisten en nagelstylisten aanwezig zullen zijn om de laatste trends op gebied van fashion & looks te demonstreren en kunnen de dames zich hiermee laten verwennen. Ook zullen de vroege bezoekers weer naar huis gaan met een goodiebag* gevuld met hot items.

Materialgirl staat voor een luxe en vrouwvriendelijke clubavond, met aandacht voor details en kwaliteit. Verwennerij voor de dames en voldoende eye-candy voor de heren.

Funky Puppies legt de muzikale lat altijd hoog, dat mag weer uit de onderstaande line-up blijken:
IRWAN
BENJAMIN BROWN
STEVE BOOMSELECTA
ROYALISTIC
AJOUAD

Deze populaire deejays zullen de gasten van Materialgirl verwennen met opzwepende house beats & fijne RnB muziek.

Tip! Neem je camera mee! De leukste foto's die ingezonden worden zullen beloond worden!





Funky Puppies