Ingezonden persbericht

Amsterdam, 19 juli 2007

Brasserie Keyzer weer open

Brasserie Keyzer aan de Amsterdamse Van Baerlestraat opent op vrijdag 27 juli aanstaande zijn deuren. Een hernieuwde kennismaking onder leiding van twee sterrenkok en culinair directeur Ron Blaauw.

Keyzer is sinds 1900 één van de befaamste eetgelegenheden van Amsterdam. Gesitueerd naast het Concertgebouw werd Keyzer vaak bezocht door musici, concertpubliek en schrijvers. De HME Group is samen met makelaar Jan Wieger eigenaar van Brasserie Keyzer, sinds de overname in december 2006. Interieurarchitect Wim Hoopman van HIP projects heeft Keyzer omgetoverd tot een brasserie van internationale allure. Het interieur heeft een rijk, warm en stoer uiterlijk gekregen. Een omgeving waar oud en jong zich thuis voelt. Een brasserie met klasse.

Ongedwongen allure

Onder leiding van twee sterrenkok Ron Blaauw en zijn chefkok Barry de Back wordt bij Brasserie Keyzer op topniveau gekookt, voor een vriendelijke prijs. Visgerechten voeren de boventoon. Bij Keyzer wordt puur met de zes visseizoenen meegekookt. Brasserie Keyzer, voor elk moment van de dag: van een Parijs ontbijt tot een New Yorkse lunch of een uitgebreid diner. Of verse oesters eten met een glas witte wijn aan de bar. Bij Keyzer kun je genieten van de ongedwongen Amterdamse ambiance om de dag mee af te sluiten. Het bekende intieme souterrain heeft ook een gedaanteverandering ondergaan. Deze heeft nu plaats voor 40 personen en kan ook afgehuurd voor privé- en zakendiners.

Binnenkort is meer informatie te vinden op www.brasseriekeyzer.nl

Onder de HME Group vallen ook de restaurants De Eendracht in Abcoude, 't Amsterdammertje in Loenen a/d Vecht, l' Entrecote in Den Haag en eind augustus 2007 opent onder dezelfde 'vlag' het nieuwe restaurant Sophia in Amsterdam Zuid.

Fotomateriaal is vanaf 1 augustus te verkrijgen. Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met Guillemette Thole van M-Visible; 020-4353010 email; guillemette@m-visible.nl of info@m-visible.nl.
www.m-visible.nl

Nieuwendammerkade 24e
1022 AB Amsterdam

Guillemette Philips - Thole
T: +31 (0)20- 435 30 10
F: +31 (0)20- 435 30 11
E: guillemette@m-visible.nl