Politie Zeeland


---


W-2424-2007 Derde aangifte van beroving in Middelburg
Vrijdagmiddag deed nog een derde vrouw, een 37-jarige Middelburgse, aangifte van beroving.
Deze beroving vond omstreeks 15.15 uur plaats op de Oude Vlissingseweg. De vrouw werd achterop gereden door een scooter met daarop twee personen. Ter hoogte van het bruggetje naar Veldzicht werd haar tas van haar schouder getrokken door de passagier. De vrouw fietste achter de scooter aan maar verloor deze uit het oog. De twee reden via de Schroeweg park Veldzicht in. In de tas zaten enkele honderden euro's, een gsm, persoonlijke papieren en sleutels.

O-2425-2007 Aanhouding op de A58 bij Waarde
Op de A58 bij Waarde werd vrijdag omstreeks 14.30 uur een 51-jarige man uit de gemeente Rucphen aangehouden.
Hij had tijdens een handgemeen even daarvoor, een 49-jarige man uit de gemeente Goes bij zijn woning met een scherp voorwerp gestoken. De 49-jarige raakte daarbij licht gewond aan zijn bovenlijf. Het handgemeen komt voort uit een zakelijk en financieel geschil. De 51-jarige man, die bij een tankstation werd aangehouden, is verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Z-2426-2007 Aanrijding in Sluis
Op de kruising Kanaalweg / Hoogstraat / Provincialeweg in Sluis vond vrijdag omstreeks 17.30 uur een aanrijding plaats.
Een 80-jarige automobilist uit Sas van Gent reed over de Kanaalweg komende uit de richting van Retranchement. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 56-jarige bestuurder uit Heimbach (D). Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

Z-2426-2007 Aanrijding in Breskens
Op de kruising Langeweg / Nieuwesluisweg bij Breskens gebeurde vrijdag om 18.45 uur een aanrijding.
Een 47-jarige automobilist uit Belfeld reed over de Langeweg in de richting van Breskens. Uit tegenovergelegen richting kwam een 17-jarige Breskense scooterrijder. Hij reed onderdoor het viaduct en wilde daarna, vermoedelijk, voor de personauto linksaf gaan. Dit ging echter niet en hij reed tegen de auto en viel. Hij is met beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.