Abraxax vertegenwoordigt PostPath in de Benelux


De aanval op Microsoft is geopend met een probleemloze Exchange migratie

SCHIEDAM, 20070829 -- PostPath opent de aanval op MS Exchange en biedt een kosteneffectief alternatief voor grotere organisaties. In tegenstelling tot andere alternatieven is PostPath volledig "plug compatible" met Microsoft Exchange. De organisatie blijft Outlook gebruiken zonder plug-in's of connectoren en via Active Directory is de plug compatibel Exchange omgeving te beheren.

Een PostPath server kan in een bestaande Exchange omgeving met Active Directory (AD) worden gebruikt. De PostPath server gedraagt zich als een volwaardige Exchange server. Active Directory, Outlook gebruikers, Exchange, SharePoint en Blackberry servers zien de PostPath server als een normale Exchange server.

De Exchange plug compatibiliteit van PostPath is uniek en biedt hiermee een eenvoudige Exchange migratie naar een e-mail omgeving met aanzienlijk lagere kosten en een hogere performance. Hiermee krijgen vele organisaties een handreiking om van Exchange te migreren. De bekende "technology lock in" wordt hiermee doorbroken. Een Exchange migratie wordt sterk vereenvoudigd omdat beide omgevingen naast elkaar kunnen worden gebruikt.

Het grote voordeel van PostPath zit onder de motorkap: het is een Linux server met een open architectuur. De directe voordelen zijn:

* Geen mailbox limiet.
* Eenvoudige back-up en restore.
* Sterk vereenvoudigde hoge beschikbaarheid, disaster recovery en replicatie.
* Betere schaalbaarheid.
* Lagere hardwarekosten.
* Lagere kosten voor anti-virus / anti-spam.
* Lagere kosten voor archivering en e-discovery.

Er is een gratis 12 user versie voor download beschikbaar.

Meer informatie over PostPath is te vinden op de website van www.postpath.com

Of op de website van Abraxax: www.abraxax.com/html/postpath.html