PerfectView is vanaf nu Microsoft Gold Certified Partner


CRM-specialist bereikt hoogste niveau van partnerprogramma

VIANEN, 20070731 -- CRM-specialist PerfectView is maandag 30 juli uitgeroepen tot Microsoft Gold Certified Partner binnen het Microsoft Partnerprogramma. Daarmee is het hoogste niveau van het partnerprogramma bereikt. PerfectView heeft deze eervolle status onder meer te danken aan zijn grote deskundigheid op het gebied van Microsoft Dynamics CRM.

Microsoft erkent met de Gold status dat PerfectView over die kennis en vaardigheden beschikt waardoor klanten tevreden zullen zijn over de geleverde Microsoft producten en technologie. Aan de basis van het succes staan 15 gecertificeerde CRM-specialisten van de in totaal 85 professionals van PerfectView. En er volgen er binnenkort meer. Daarnaast voldoet PerfectView ook aan de strenge eisen die Microsoft stelt aan klanttevredenheid en -referenties.

PerfectView is buitengewoon verheugd met het behalen van de Gold status. "Het geeft aan dat wij ons volgens strikte criteria hebben bewezen als deskundige Microsoft partner", aldus Jochen Hesselberth, directeur van de CRM-specialist. Het streven was om de Gold status binnen een jaar te behalen. Een moeilijke opgave, maar niet onmogelijk. Nadat halverwege 2006 het startsein werd gegeven om naar de Gold status toe te werken, kan het heugelijke feit nu worden gevierd.

PerfectView
PerfectView biedt een totaaloplossing voor het automatiseren van processen rondom relaties, documenten en werkstromen. Sinds 1983 heeft PerfectView een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van CRM-, workflow- en Midoffice- software. Met ruim 1.500 implementaties in diverse markten hebben we ruime kennis en ervaring om organisaties te helpen bij het behalen van hun doelstellingen. Op dit moment bedienen we ruim 2.000 klanten en 55.000 gebruikers met onze producten en diensten. Onze onderneming heeft 85 medewerkers en vestigingen in Vianen, Best en Houtvenne (België). PerfectView heeft als missie een leidende positie in te nemen als producent en leverancier van CRM oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties. Tevens heeft PerfectView als missie om voor benoemde markten zoals overheid, gezondheidszorg, fondsenwerving en financiële dienstverlening specifieke CRM gerelateerde software te produceren en leveren.