Ingezonden persbericht


Westerbork 24 juli 2007.

Hobby Verzamelmarkt in Meppel

Geachte redactie,

Op donderdag 2 augustus op de vierde donderdag Meppeldag, waar aan de Winkeliersvereniging de Kruisstraat / Putstoel en Molenstraat met medewerking met de Nederlandse Vereniging De Verzamelaar afdeling Noord, weer een grote Hobby Verzamelmarkt organiseren. De deelnemers komen uit alle delen uit het land weer naar Meppel toe, en er staan meer kramen dan de voorgaande jaren, ook deze Hobby Verzamelmarkt heeft grote bekendheid gekregen onder de verzamelaars. De openingstijden zijn vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur.

Net als voorgaande jaren kan men ook weer raden naar het voorwerp van de dag, daar is altijd veel animo voor, wij hebben voor dit jaar ook weer mooie voorwerpen om de raden.Ook dit jaar kan men een waardebon winnen van E 25,00 of een poedelprijs met de mooiste onderwerp van E 10,00 die ze kunnen besteden bij de winkeliersvereniging Kruisstraat / Putstoel.

Op 2augustus kan men bij de Kraam van de Dag een mooie oude ambacht bekijken van Dhr A. Geerts uit Gramsbergen die een mooie Hobby heeft met het, bewerken van zink, de echte naam is zinkbewerker, deze mooie hobby is de heer Geerts al jaren mee bezig. In de informatie gids voor de dmd staat dat de heer Reinders uit Hoogeveen zou komen als Klompenmaker maar door omstandig heden door andere afspraken gaat dit niet door.

Verder is er op de Hobby - Verzamelbeurs deze dag postzegels, munten,bankbiljetten, ansichtkaarten, militairia zoals emblemen uniforms, baretten enz, telefoonkaarten, 3d kaarten en alles wat er bij hoort, verder zijn er boeken, miniatuur auto,s, winkelwagenmuntjes,Lp,s eierdopjes, zelfgemaakte handdoeken, edelstenen en mineralen, droogbloemen, blikken zeep, toiletzeep en meerdere zeepsoorten. En zo zijn er meer verzamelonderwerpen. Zoals u ziet er is ook op deze Hobby - Verzamelmarkt ook weer veel variatie te bekijken.

Redactie kan u misschien dit bericht mee nemen in uw media?

Bijvoorbaat bedankt, Adres Kraam van de Dag J. Bijkerk Dhr A. Geerts Hietkampen 50 De Hoge Esch 40 9431 HC Westerbork 7783 CD Gramsbergen.
tel: 0593 - 331274 Tel: 0524 - 563480.

Voorzitter/ Penningmeester: Secretaris:
S. de Vries J. Bijkerk
Canterstate 98 Hietkampen 50
8925 BH Leeuwarden 9431 HC Westerbork
Tel. 058-2675025 tel: 0593 - 331274
Postbank 968878 t.n.v E- mail bijkerk.nijs@home.nl "De Verzamelaar " afd. Noord.

---- --