Melkweg botst met Andromeda nieuwe naam Melkweg wordt Binominis Galaxy

02/08/2007 09:37



I.H.S. Advertising B.V.



Onze Melkweg komt in botsing met de Andromeda Galaxy, daarna wordt de naam van onze Melkweg veranderd in Binominis Galaxy.

De Andromeda Galaxy is met een snelheid van meer dan een half miljoen kilometer per seconden op weg naar onze Melkweg waarmee hij in de toekomst in botsing zal komen. Er is geen enkele manier om deze botsing te voorkomen.

Op het moment van de botsing zullen de 2 sterrenstelsels met veel geweld in elkaar overgaan. Door de klap en aantrekkingskracht worden de 2 sterrenstelsels uit elkaar gerukt om daarna door elkaars aantrekkingskracht samengevoegd te worden.

Deze samenvoeging zorgt ervoor dat de 2 sterrenstelsels ophouden te bestaan en dat er een groot sterrenstelsel wordt geboren. Voor dit nieuwe sterrenstelsel was tot op vandaag nog geen wereldwijde naam. De nieuw bedachte (Latijnse) naam Binominis betekend "dubbelnamig, of tweenamig". Deze naam past perfect bij het nieuwe sterrenstelsel wat is samengevoegd uit onze Melkweg en Andromeda. Van Andromeda wordt geloofd dat deze al eens in een ver geleden al eens met een ander sterrenstelsel van gelijke grote in botsing is gekomen.

Nadat Andromeda de Melkweg heeft geraakt kan het nog wel 100 Miljoen jaar duren voordat deze een langzame U bocht maakt om zich vrijwel direct in het midden van ons sterrenstelsel te storten. Na deze botsing verwachten geleerden dat er 2 grote zwarte gaten in het nieuwe sterrenstelsel Binominis aanwezig zullen zijn.

Op de website www.Binominis.com staat veel extra informatie over deze catastrofale botsing. De site is geïllustreerd met foto's en animaties van de aankomende botsing.

Een ding is zeker, het is onmogelijk dat wij deze botsing in ons leven zullen meemaken. Astronomisch gezien is het moment van botsing niet zo ver weg. Maar gerekend in mensenlevens hoeven wij ons geen zorgen te maken. Het is echter van groot belang dat wetenschappers andere sterrenstelsels die met elkaar in botsing komen goed in de gaten houden. Er valt veel te leren over het ontstaan van de Melkweg en de toekomst ervan.

Meer informatie, foto's en animaties kunt u vinden op:
http://www.binominis.com
http://www.binominis-galaxy.nl
info@binominis.com
tel: 06-34021509 (na 13.00 uur)
Website in Engelse taal.
Vertaalbutton aanwezig.





http://www.binominis.com