AutoRai

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor deelname aan Caterham Experience Days

(8/2/2007)
Op 25 en 26 augustus aanstaande organiseert Van der Kooi Sportscars de spectaculaire Caterham Experience Days. Als onderdeel hiervan zet Van der Kooi Sportscars drie uitdagende proeven uit, die afgewerkt worden in een door de fabriek geprepareerde Caterham. Echter, vanwege de grote interesse voor deelname aan deze Experience Days zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

âWat is er mooier dan met een open, supersnelle Engelse sportwagen enkele behendigheids-trajecten afleggen. Dat is autosport in zijn oervorm en zoals het is bedoeld. Maar om deze jongensdroom uit te laten komen moeten geïnteresseerden zich wel snel aanmelden, want we hebben nog maar enkele plaatsen beschikbaar,â licht Willem van de Kooi zijn nieuwste initiatief enthousiast toe.

Van der Kooi Sportscars voert in haar uitgebreide leveringsprogramma ook Caterham, de ultieme, open Engelse sportscar. Caterhams zijn bij uitstek geschikt voor het rijden van behendigheidsproeven en cupevenementen.

Caterham Experience Days
Op een speciale, afgesloten locatie zullen drie behendigheidsproeven worden uitgezet, met onder andere een slalom en een driftparcours. Daarbij gaat het niet om pure, hoge snelheden, maar om het behendig en kundig rondsturen van de Caterham sportscar. Iedereen met een geldig rijbewijs kan deelnemen aan deze competitie. De kosten voor deelname bedragen 175 euro, waarvoor de deelnemer de beschikking krijgt over een door de fabriek geprepareerde Caterham en de nodige attributen, zoals een helm.Voor de organisatie en uitvoering van deze sportautocompetitie heeft Van der Kooi Sportscars de assistentie ingeroepen van de motor-sportafdeling van Caterham uit Engeland. Naast de racetruck, de technische medewerkers en alle benodigde meetapparatuur komen ook vier speciaal geprepareerde Caterhams en enkele testrijders naar ons land.

Geïnteresseerden kunnen zich voor deelname aan de Caterham Experience Days aanmelden bij Van der Kooi Sportscars via
www.vanderkooisportscars.nl of telefoonnummer 0573-255933. Naar alle waarschijnlijkheid zal Van der Kooi Sportscars de Caterham Experience Days ieder jaar organiseren.