Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 02-08-2007

Vroegboekbrochure Vacansoleil 2008 nu verkrijgbaar

Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Vacansoleil Camping Holidays een vroegboekbrochure uitgebracht. De brochure bevat een selectie met prijsgarantie van campings uit het nieuwe 2008 programma.

In de twee voorgaande jaren is massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om al in een zeer vroeg stadium een zomervakantie voor het volgende jaar te boeken. Klanten kunnen zo hun eerste keus al vast laten leggen. Vacansoleil geeft in de brochure bovendien een prijsgarantie, óók als in de komende maanden de prijzen moeten worden verhoogd. De dikke brochure met het gehele aanbod van circa 300 campings voor het seizoen 2008 komt medio november 2007 uit. Vanaf dat moment gelden alle nieuwe 2008 tarieven.

De campings uit de vroegboekbrochure zijn nu reeds te boeken. Wekelijks worden campings aan dit bestand toegevoegd. Alle overige campings uit het Vacansoleil aanbod kunnen ook al voor 2008 worden geboekt. De vroegboekbrochure is inmiddels naar de vaste klanten van Vacansoleil verzonden.

De vroegboekbrochure is te bestellen via het gratis telefoonnummer 0800-0022, of op de website www.vacansoleil.nl. Daar is ook alle informatie te vinden.

(foto: cover Vroegboekbrochure 2008)

EINDE BERICHT