Postbank

Postbank en Habbo starten unieke samenwerking
Vernieuwde Postbank Bizznizz Lounge vandaag geopend 02 augustus 2007
Met de opening vandaag van de Postbank Bizznizz Lounge in het Habbo Hotel is een unieke samenwerking tussen de Postbank en Habbo Hotel van start gegaan. Tijdens de eerste virtuele persbijeenkomst ooit in Habbo Hotel werd vandaag de nieuwe Postbank Bizznizz Lounge geopend. Jonge ondernemende Habbo's kunnen hier met elkaar in contact komen en tips & tricks uitwisselen over hun geldzaken. De komende maanden worden in de Postbank Bizznizz Lounge verschillende leuke en leerzame activiteiten georganiseerd voor Habbo's.
Emiel Begthel, directeur Marketing Postbank: "De jongeren die Habbo Hotel regelmatig bezoeken zijn sociaal actief en ondernemend. Dit zijn precies de jongeren waarvoor Postbank het Bizznizz programma ontwikkeld heeft. Met Bizznizz leren jongeren op een leuke manier zelf verantwoord en slim met hun financiën om te gaan. Dit doen ze door een eigen "bedrijf" op te zetten, contacten te leggen en kosten en inkomsten in de gaten te houden". Begthel is enthousiast over Habbo Hotel. "De Postbank Bizznizz Lounge is voor Habbo's een leuke omgeving om ideeën over ondernemen en geld uit te wisselen. De lounge vormt de basis van waaruit diverse activiteiten worden georganiseerd die het ondernemerschap bij jongeren prikkelen en hen kennis laten maken met het Bizznizz programma", aldus Begthel.
Veel nieuwe activiteiten
Marcel Pordon, Country Manager Habbo Nederland: "Eerdere acties met de Postbank in 2006 waren erg succesvol. Dit was een reden voor Habbo om de samenwerking met de Postbank verder uit te breiden en zo de bank de mogelijkheid te bieden hun jongerendoelgroep nog beter te bereiken. De nieuw vormgegeven Postbank Bizznizz Lounge is slechts een van de activiteiten. De Postbank gaat bijvoorbeeld dit jaar ook een groot Habbo-evenement, HabboWood, sponsoren. Tevens wordt een Bizznizz Beurs georganiseerd waarbij ondernemende Habbo's met hun eigen Expostand de vloer op kunnen en kans maken op mooie prijzen. Live chat met Sascha Visser en Postbank directeur Na de virtuele persbijeenkomst, die live te volgen was op Habbo Radio, konden bezoekers van Habbo Hotel in de Bizznizz lounge live chatten met acteur en `So You Wanna Be A Popstar' runner up Sascha Visser en met de directeur Marketing van de Postbank, Emiel Begthel. Tijdens de chat stelden de Habbo's hen vragen over hoe zij hun eerste geld verdienden en kregen de Habbo's tips over succesvol `zaken' doen.


- EINDE BERICHT -