Time : 12:48:00
Date : 02 August 2007
Sender Name: PeakPR

Immotheker opent nieuw kantoor in bergen

Na Luik en Charleroi opent Immotheker, de onafhankelijke adviseur in woonplanning, nu ook een nieuw kantoor in Bergen, waarmee het zijn expansie in Wallonië verderzet.

Vanuit zijn ervaring met zijn sterk verankerde kantoren van Namen en Waterloo, en om beter aan de steeds groeiende vraag naar diensten in Wallonië te kunnen beantwoorden, opende Immotheker onlangs nieuwe kantoren in Luik en Charleroi. Vandaag is het de beurt aan Bergen om een volledig nieuw kantoor in te huldigen. Een nieuwe stap in de verdere expansie van Immotheker in Wallonië! De onafhankelijke adviseur in woonplanning wil immers een belangrijke rol spelen op het gebied van hypothecair advies in Wallonië, een dienst die hij reeds verschillende jaren in Vlaanderen en Brussel aanbiedt.

Volgende openingen in Wallonië zijn gepland voor de herfst van 2007 en 2008. Met deze expansie in Wallonië bewijst Immotheker meer dan ooit dat het DE nationale referentie wordt inzake onafhankelijk advies in woonplanning en hypothecaire leningen.

500 gratis Hypotwisters !
Om dit nieuwe kantoor op een gepaste manier in te huldigen, geeft Immotheker 500 Hypotwister-abonnementen weg. Hypotwister is een exclusief Immotheker-product dat dagelijks de hypothecaire kredietformules van de verschillende banken vergelijkt. Zij die zich inschrijven voor de Hypotwister-formule ontvangen op regelmatige tijdstippen een rapport hierover en ontvangen een sms of een e-mail wanneer het voor hen interessant wordt om hun hypotheeklening in een goedkopere formule om te zetten. De éénmalige activatiekost van de Hypotwister bedraagt normaal gezien ¤150.

NIEUWE IMMOTHEKER IN BERGEN
Immotheker Bergen
Ronald Willems
Rue de Nimy 47
7000 Bergen
Tel. : 065 33 66 36

Voor meer informatie omtrent IMMOTHEKER:
Valérie DECOSTER, IMMOTHEKER: +32 479 90 13 97
valerie.decoster@immotheker.be
Chris DECROIX, PEAK PR: +32 2 454 55 55
chris.decroix@peakpr.be

URL: http://www.immotheker.be