Gemeente Rhenen


Herinrichting Nieuwe Veenendaalseweg en Bergweg te Rhenen

Door verplaatsing van de bebouwdekomgrens in de Nieuwe Veenendaalseweg van de Bremlaan naar de Bergweg is het snelheidsregiem op dit wegvak gewijzigd. Om dit te ondersteunen is een plan gemaakt om diverse wegaanpassingen door de te voeren.

Afgelopen maand is het bestek aanbesteed wat betrekking heeft op de herinrichting van de Nieuwe Veenendaalseweg. Het betreft het deel van de Nieuwe Veenendaalseweg vanaf de aansluiting Paardenveld tot de Autoweg en het gedeelte van de Bergweg vanaf de Nieuwe Veenendaalseweg tot de Verlengde Oude Veenendaalseweg. Aanpassingen worden noodzakelijk geacht om te komen tot een beter en veiliger verkeersgedrag op dit wegvak.

Begin september is het eerste overleg met de aannemer om afspraken te maken over de werkvolgorde en de planning. Zodra hier meer over bekend is, worden aanwonenden en belanghebbenden hierover geïnformeerd. Heeft u vragen over dit project dan kunt u contact opnemen met Patrick Scheers van de afdeling Ontwikkeling en Beheer Openbare Ruimte. Bereikbaar van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 0317 - 681 663 of per mail patrick.scheers@rhenen.nl.