Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Service2Media lanceert nieuwe mobiele service

Routeplanner, verkeersinformatie en het weer op de mobiele telefoon

Service2Media introduceert een 'mobiele gids' waarmee verschillende diensten op de mobiele telefoon te ontvangen zijn, zoals het bekijken van de route via de routeplanner, verkeersinformatie en het weer. Deze dienst is exclusief ontwikkeld voor Volkswagen-klanten onder de naam Volkswagen Mobiel. Het is voor het eerst dat een autofabrikant met een dergelijke dienst voor op de mobiele telefoon komt. Het nieuwe aan Volkswagen Mobiel is dat gebruikers alle beschikbare informatie via één applicatie kunnen opvragen.

Mobiel gemak
Mark Offenberg, Sales Director van Service2Media: "We hebben samen met Volkswagen gekeken welke informatie de Volkswagen-klant fijn vindt om bij de hand te hebben. En dat voor op de mobiele telefoon, omdat tegenwoordig bijna niemand meer zonder mobiele telefoon de deur uitgaat. Het mooie aan Volkswagen Mobiel is dat je zelf bepaalt wanneer je de informatie opvraagt en niet op radioberichtgeving hoeft te wachten. Daarnaast kan de automobilist de service helemaal aanpassen naar eigen voorkeur door bijvoorbeeld een aantal veel bereden voorkeurswegen op te geven. Dan worden alleen de files op deze wegen getoond. In tegenstelling tot de file-informatie nummers wordt de informatie via deze mobiele gids zonder extra kosten ter beschikking gesteld. Samen met Volkswagen denken we hiermee een unieke dienst te hebben neergezet.

Service2Media
Service2Media is een bedrijf dat mobiele diensten aanbiedt in combinatie met internet en TV. Zo heeft Service2Media recentelijk de eerste mobiele TV dienst gelanceerd die geschikt is voor alle mobiele providers. Zo is televisiezender RTV-Oost nu via de mobiel te bekijken. Daarnaast is het opinieweekblad Opinio nu ook via de mobiel te lezen en te beluisteren.

EINDE BERICHT