Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 2 augustus

BERGEN OP ZOOM, 2 augustus 2007

Man onder invloed rijdt sloot in

DINTELOORD: Op woensdag hield de politie om 21.00 uur een man aan voor rijden onder invloed. Dit gebeurde op de Sasdijk. De man was met zijn auto in een sloot gereden. De Koninklijke Marechaussee was als eerste ter plaatse. Zij droegen de bestuurder over aan de politie. Op het politiebureau werd hem een ademanalyse afgenomen. Hieruit bleek een uitslag van 445 ug/l. De automobilist kreeg een rijverbod van 4 uur en een bekeuring.

Jongen aangehouden voor mishandeling

ROOSENDAAL: De politie kreeg op donderdag even na middernacht melding van mishandeling aan de President Kennedylaan. Een 17-jarige jongen uit Roosendaal was door een bekende geslagen en geschopt. Hij had hier een aantal zwellingen en wondjes aan overgehouden. De politie nam aangifte op van mishandeling en kon een 17-jarige jongen uit Roosendaal aanhouden op verdenking van de mishandeling. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Inbrekers stelen rookwaar

HOOGERHEIDE: Op donderdag is in de Raadhuisstraat ingebroken bij een supermarkt. De daders braken een raam open en kwamen zo binnen. Ook binnen werden vernielingen aangericht. De buit bestond uit rookwaar. De politie stelt een sporenonderzoek in en heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde.

Vrachtwagenchauffeur rijdt door na ongeval

BERGEN OP ZOOM: De politie kreeg op donderdag even na 04.00 uur melding van een ongeval op de A4. Een 41-jarige man uit Middelkerke reed in een bestelauto richting Breda/Rotterdam. Op de uitvoegstrook reed hij tegen een vrachtwagen met aanhanger aan. Deze stond stil op de uitvoegstrook en voerde geen verlichting. De vrachtwagenbestuurder reed hierop door en sleepte de bestelauto nog enkele honderden meters mee voordat de voertuigen loskwamen. De 41-jarige man klom via het raam uit zijn voertuig en liep richting de cabine van de vrachtwagen, de chauffeur reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. De bestuurder van de bestelbus had een hoofdwond en is pet ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft tevergeefs in de omgeving gezocht naar de vrachtwagen.

Auteur: Inge Rijgersberg