Ingezonden persbericht


Na succesvolle introductie Zoover in Duitsland

Grootste vakantiewebsite nu ook in België van start

Nijmegen, augustus 2007 - Na het grote succes van Zoover in Nederland en ook sinds kort in Duitsland, is Zoover nu ook bij onze zuiderburen van start gegaan. Vanaf nu kunnen Belgische vakantiegangers die liever niet voor verrassingen komen te staan terecht op www.zoover.be. Reizigers kunnen vakantiebeoordelingen lezen over meer dan 80.000 accommodaties en bestemmingen over de gehele wereld.

Nederlands succes nu ook in België
Zoover is een Nederlandse onderneming die na succesvolle introducties in Nederland en Duitsland nu ook een Belgische site geopend heeft. De site trekt in Nederland inmiddels meer dan twee miljoen unieke bezoekers per maand. Daarmee is www.zoover.nl volgens web statistieken bureau Alexa de grootste reiswebsite van Nederland. Directeur Rob Driessen: "Het unieke van deze website is dat bezoekers hier hun ideale vakantie accommodatie kunnen vinden, gebaseerd op de onafhankelijke beoordelingen van andere reizigers."

Groot aanbod
De Belgische Zoover is van start gegaan met meer dan 300.000 vakantiebeoordelingen van de Nederlandse versie van Zoover. Deze zijn ingevuld door Nederlandse en Belgische vakantiegangers. Op Zoover.be is van elk werelddeel een overzichtelijke kaart weergegeven. Bestemming aanklikken met de muis en vervolgens doorklikken naar de gewenste accommodatie. "De Belgische Zoover richt zich nu specifiek op de Belgische vakantieganger. Bij een deel van de accommodaties en bestemmingen is nu namelijk te zien bij welke reisaanbieders het geboekt kan worden. Met een klik komt de bezoeker direct bij de gewenste accommodatie op de site van de reisaanbieder terecht. Handig als u binnenkort op vakantie gaat!", aldus Rob Driessen.



Ingezonden persbericht