Ingezonden persbericht


Persbericht

Reizen op gevoel!
PANGEA Travel organiseert reizen voor visueel gehandicapten.

PANGEA Travel in Arnhem heeft er een nieuwe specialisatie bij: reizen voor mensen met een visuele handicap. Tijdens een reis voor visueel gehandicapten staan de zintuigen horen, voelen, ruiken en proeven centraal.

PANGEA Travel organiseert reizen voor mensen met een visuele handicap waarin de nadruk gelegd wordt op de beleving van het land tijdens de reis. Thailand is bijvoorbeeld de perfecte bestemming om een reis op gevoel, gehoor, smaak en reuk te beleven!

Reizen op maat
Voor visueel gehandicapten worden nu nog vrijwel geen maatwerkreizen aangeboden. PANGEA Travel gaat hier verandering in brengen! Men reist met het eigen gezelschap zodat de reis geheel afgestemd kan worden op de wensen van de reiziger. Doordat PANGEA Travel geen groepsreizen maar individuele reizen aanbiedt, gaan de reizen altijd door. Immers een reis kan niet volgeboekt raken of te weinig deelnemers hebben.

Reizen op gevoel
PANGEA Travel biedt reizen aan naar vele landen in Azië en Afrika, maar heeft ook Cuba en Mexico in het assortiment. Er staat altijd een auto met privé-chauffeur tot de beschikking van de reiziger om in eigen tempo de bezienswaardigheden te beleven. Zo is er de mogelijkheid om bezienswaardigheden aan te raken, proeft men het lokale eten, wordt er gecommuniceerd met de lokale bevolking en kan men de geur opsnuiven van het land.

Persoonlijke aandacht
Bij alle reizen van PANGEA Travel staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. PANGEA Travel heeft ruime ervaring in het organiseren van maatwerkreizen. Gemak en comfort staan voorop en desgewenst komt men bij de klant thuis om de reiswensen te bespreken. Samen wordt er een reis samengesteld waarbij men niet gebonden is aan reisbrochures of vaste vertrekdata.

Reizigers kunnen inspiratie opdoen op de website www.pangeatravel.nl of bellen met 026 370 7511.

Noot voor de redactie,