Politie Limburg-Zuid

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van (
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( donderdag 2 augustus 2007
Opmerkingen ( geen

Maastricht; gesignaleerde aangetroffen.

Een 37-jarige vrouw uit Maastricht liep gistermiddag bij een politiecontrole op de Maasboulevard tegen de lamp. Ze bleek namelijk nog een bedrag van ruim 1.600,-- euro aan boetes te hebben open staan. Ze is overgebracht naar het politiebureau.

Maastricht; vrouw beroofd van handtas.

Een 16-jarige vrouw is in haar woonplaats Maastricht afgelopen nacht slachtoffer geworden van een straatroof. Zij fietste met drie vriendinnen over de Sint Annalaan toen een personenauto naast hen kwam rijden. In deze auto zat naast de bestuurder nog een passagier. Deze man hing half uit het raampje van de auto en greep de handtas, die de Maastrichtse in haar hand hield, vast. Toen de bestuurder van de auto meer snelheid maakte, kwam de jonge vrouw, die haar tas nog steeds vast hield en meegetrokken werd door de auto, ten val. Zij raakte hierbij licht gewond aan haar knieën. De tas moest ze toen loslaten. De politie is op zoek naar de daders van deze straatroof.

Kerkrade; inbraak in kantoor

Afgelopen nacht is ingebroken in een kantoorpand aan de Markstraat in Kerkrade. Computerapparatuur, mobiele telefoons en een geldkistje zijn ontvreemd. De daders verschaften zich toegang tot het pand door aan de achterzijde een deur open te breken. De politie stelt een onderzoek in.


---- --