Ingezonden persbericht


Pink kiest voor Harley-Davidson

"Motorrijden staat voor hoe ik mijn leven leef - op mijn manier"

Leiderdorp, 2 augustus 2007 - Bij de Amerikaanse popzangeres Pink stroomt motorolie door de aderen. Al toen ze twee jaar oud was, nam haar vader haar mee achterop de motor. Sindsdien geniet ze iedere keer weer van de vrijheid en innerlijke rust als ze op de motor stapt. Op 27-jarige leeftijd geeft de popster haar motorleven een nieuwe dimensie door voor Harley-Davidson te kiezen. "Motorrijden staat voor hoe ik mijn leven leef - op mijn manier", legt de stoere zangeres/motorbabe uit, die vorig jaar in het huwelijk trad met de bekende Amerikaanse motorcrosser Carey Hart.

Leven zonder Harley-Davidson ondenkbaar
De zangeres, die in 2001 haar wereldwijde doorbraak beleefde met de hit 'Get the Party Started' en sindsdien meer dan 23 miljoen verkochte albums op haar naam heeft staan, wil voortdurend haar grenzen verleggen. Dat is overduidelijk terug te zien in haar uitdagende songs en verrassende videoclips, maar geldt zeker ook voor haar grootste passie. "Motorrijden is voor mij een 'way of life', dus de keuze voor Harley-Davidson is een hele gemakkelijke geweest. Je weet pas wie je bent als je helemaal jezelf kan zijn. Dit onbeschrijfelijke gevoel van onafhankelijkheid zit in motorrijden opgesloten. Je rijdt omdat je het zelf wilt, niet omdat het je wordt opgelegd. Een leven zonder Harley-Davidson is voor mij ondenkbaar", aldus de tweevoudige Grammy-winnares.

Pink in Nederland
Op zaterdag 1 september 2007 zal Pink Nederland aandoen voor een optreden tijdens het Beatstad Festival op het Haagse Malieveld. Meer informatie over Pink en Harley-Davidson is te lezen op www.harley-davidson.com.

Achtergrond over Harley-Davidson
Harley-Davidson, Inc. is de moedermaatschappij van de groepsmaatschappij die handel drijft als Harley-Davidson Motor Company, Buell Motorcycle Company en Harley-Davidson Financial Services. De Harley-Davidson Motor Company produceert zware en custom motorfietsen en toermotorfietsen en biedt een volledig gamma aan motoronderdelen, accessoires, motorkleding en algemene artikelen. De Buell Motorcycle Company produceert, behalve sportmotorfietsen ook motoronderdelen, accessoires en motorkleding. Harley-Davidson Financial Services, Inc. verleent financiering aan groot- en detailhandels en levert verzekeringsproducten aan Harley-Davidson/Buell dealers en klanten.

Voor meer informatie, ga naar www.harley-davidson.com, of neem contact op met: Myra Rooselaar - a.i. Marketing Manager - Harley-Davidson Benelux T: +31 (0)71 581 37 42 - M:+ 31 (0)6 53 93 06 64