Interior Consult renoveert familiehotel Hotel van Walsum


NIEUW-VENNEP, 20070802 -- Interior Consult is gestart met de totaalrenovatie van de derde en vierde verdieping van Hotel van Walsum te Rotterdam. De klassieke uitstraling van de buitenkant van het pand weordt doorgevoerd in het ontwerp van de kamers.

`Het karakteristieke Rotterdamse hotel beschikt over negenentwintig kamers die volledig aan de Nederlandse hotel classificatie voldoen. Wij buigen ons nu voor de renovatie over elf hotelkamers en de bijbehorende gangen,' vertelt Edzo Bosma.

Over het ontwerp van de restyling is het Design Team eenduidig. `Het was een voorwaarde om de klassieke uitstraling van de buitenkant van het pand door te voeren in het ontwerp van de kamers. Zo komt exterieur straks samen in het interieur.'

De keuze voor drie accentkleuren als rode draad in het interieur van de diverse kamers komt ook uit de koker van Interior Consult. De kleine kamers worden voorzien van een frisse lime-groene tint, de midden-grote kamers krijgen een volle rood-terra kleur en in de grote kamers vind je een turkoois accent. De sobere bruin-beige tinten komen ook terug in het klassieke behang achter het bed. In het meubelwerk, dat speciaal voor het hotel is ontworpen keren de klassieke elementen opnieuw terug welke het karakter van het pand versterken. Bovendien worden de kamers voorzien van extra faciliteiten zoals een LCD televisie, een laptop safe en een beverage faciliteit. De oplevering van de renovatie in Hotel van Walsum staat gepland op 31 augustus 2007.

Over Interior Consult
Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is meer dan vijftien jaar een specialist in "turn-key" projectinrichting. Interior Consult assisteert hotels, restaurants, conferentie centra en de leisure markt vanaf de ontwikkelingsfase, het "conceptual design" tot en met de installatie, styling en oplevering. In haar portfolio rekent ze onder andere Bilderberg, Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, Carlton, Regardz, Shell, Landal GreenParks, Autogrill, Zwitserleven en NH Hoteles.
Voor meer informatie: www.interior-consult.com





Ingezonden persbericht