GTI Experts kiest voor Sofon


SON, 20070802 -- GTI Experts BV de onderhoud- en reparatiedivisie van GTI NV - heeft gekozen voor Sofon Guided Selling. GTI Experts zal Sofon inzetten voor alle frontoffice-activiteiten. Het accent zal echter komen te liggen op het kwalificeren van offerteverzoeken (zo'n 10.000 per jaar). Door het inzetten van Sofon zal ook deze activiteit uitgevoerd kunnen worden door de frontoffice-medewerkers en niet alleen door de technische specialisten, zoals nu het geval is.

Over GTI Experts BV
GTI Experts BV is onderdeel van GTI NV dat op haar beurt weer onderdeel is van het Franse bedrijf `Suez'. GTI is marktleider in technische dienstverlening.

Over Sofon
Sofon is leverancier van verkoopondersteunende software onder de naam Sofon Guided Selling. Sofon Guided Selling draagt bij aan het realiseren van een foutvrij, efficiënt en transparant verkoopproces van zowel directe verkoop, verkoop via Internet als verkoop via dealers. Met Sofon kunnen met name complete offertes, contracten, orders en andere verkoopdocumenten eenvoudig gecalculeerd, geconfigureerd en samengesteld worden in iedere wenselijke taal. Sofon-gebruikers zijn middelgrote en grote, internationaal georiënteerde bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren, zoals Philips Medical Systems, Nashuatec, Elekta Oncology Systems, Douwe Egberts Coffee Systems, Schmidt Gruppe, Delta Lloyd, ArboNed en OHRA. Sofon heeft vestigingen in Groot-Brittannië en de USA, een verkoopkantoor in Duitsland en partners in een groot aantal andere landen.

Zie ook: www.sofon.com en www.gti.com.





Sofon