Bezoekers DagjeWeg.NL beoordelen attracties


EDE, 20070802 -- De toiletten van het bezochte museum smerig? Een goede bediening bij het restaurant van een dierentuin? Bezoekers van DagjeWeg.NL kunnen vanaf nu attracties, musea en andere activiteiten een beoordeling geven. De kritische noten bij de tips helpen anderen een goed beeld te vormen van de activiteit.

Op DagjeWeg.NL is ruimte ingeruimd voor de op- en aanmerkingen van bezoekers. Zo kunnen mensen de door hen bezochte attractie kritisch beoordelen. Bovendien biedt DagjeWeg.NL hen ook de mogelijkheid het bezochte evenement te becijferen. De andere 2,5 miljoen bezoekers van DagjeWeg.NL kunnen hiervan profiteren.

Mening
Met deze extra functie op DagjeWeg.NL wil de redactie nog meer eigen inhoud cre?ren. "Het unieke van DagjeWeg.NL ligt in de eigen redactionele kracht, maar misschien nog wel meer in de betrokkenheid van de bezoekers. "We willen met gebruik van de moderne technieken betrouwbare informatie aanbieden", aldus uitgever Nando Eskes. De nieuwe recenseermogelijkheid komt bovendien de interactiviteit ten goede. Door verschillende meningen naast elkaar te zetten, krijgen mensen een beter beeld van de betreffende activiteit. Bezoekers van DagjeWeg.NL zijn zo ook beter in staat hun mening over de attractie te vormen. Eskes: "Mensen willen graag weten wat anderen van een attractie vinden. Ze zoeken op die manier naar een stukje zekerheid voor ze op stap gaan. DagjeWeg.NL speelt op die behoefte in en cre?ert zo een podium vol meningen waar de bezoeker zijn voordeel mee kan doen."