Antillenhuis


Brooks-Salmon en pastoor Simon met geslaagd bezoek aan Dordrecht


Vandaag, woensdag 1 augustus 2007, heeft mw.mr.Mavis Brooks-Salmon, in haar hoedanigheid als Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, een bezoek gebracht aan de gemeente Dordrecht. Zij was in gezelschap van pastoor Simon Wilson. Doel van het bezoek van pastoor Wilson aan Dordrecht was om contact te maken met de Antilliaans/Arubaans gemeenschap, om van gedachte te wisselen over ontwikkelingen in de gemeente en om de gemeenschap te moedigen voor meer deelname in de samenleving als gemeenschap.

Het bezoek startte om 17:00 uur met een bezoek aan verpleeghuis Crabbehof aan de Groen Van Prinstererweg. Hierna volgde een ontmoeting met de Antilliaanse/Arubaanse gemeenschap in de wijk Krispijn en een ontmoeting in Wielwijk waar sportactiviteiten worden ontplooid voor de jongeren in de Frans Naerenboutstraat.

In Wijkcentrum Wielwijk vond de sluiting van het bezoek plaats. In het wijkcentrum hield mevrouw Brooks-Salmon een korte toespraak gevolgd door een toespraak door wethouder Spigt en pastoor Simon Wilson.

Voor meer informatie en/of persfoto's: Norman Serphos, Voorlichter Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 01-08-2007 Bron: Antillenhuis