Ingezonden persbericht


Polycom benoemt John Kroon tot Country Manager Benelux

Verantwoordelijk voor distributiebeleid, nieuwe go-to-market-strategie en opbouw salesteam

Amsterdam, 2 augustus 2007 - Polycom benoemt John F. Kroon (42) tot Country Manager Benelux. In zijn nieuwe functie is Kroon verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten van Polycom in de Benelux. Tot zijn activiteiten behoren de ontwikkeling en ondersteuning van het reseller-netwerk, de implementatie en uitvoering van een nieuwe marktstrategie en het opbouwen van het Direct Touch Sales Team.

Voordat Kroon bij Polycom in dienst trad, was hij commercieel directeur bij Priority Telecom. Daarvóór werkte hij als Manager Sales Nederland bij Cable & Wireless en als Director Sales bij EnerTel.

"Steeds meer bedrijven in de Benelux zien welke immense voordelen virtueel vergaderen hen kan opleveren. Dit resulteert in een groeiende vraag naar onze communicatieoplossingen. We zochten naar een ervaren manager om onze groei te ondersteunen", zegt Steve Leyland, Managing Director EMEA van Polycom. "John Kroon heeft uitgebreide management- en saleservaring in de telecommunicatie- en IT-branche. Dit maakt hem de ideale kopman om de sales in de Benelux nog verder te stimuleren."

Polycom
Polycom, Inc. is wereldwijd marktleider op het gebied van samenwerkingsoplossingen. De producten van dit bedrijf maximaliseren de efficiëntie en productiviteit van mensen en bedrijven door video-, spraak-, data- en weboplossingen te integreren. Polycom biedt de ultieme communicatie-ervaring. De op standaarden gebaseerde kwaliteitsproducten van Polycom zijn eenvoudig in te zetten en te beheren, en intuïtief te gebruiken. Ze worden ondersteund door een open architectuur en integreren naadloos met de meeste telefonie- en presentatiegebaseerde netwerken. Polycom kenmerkt zich door zijn innovatieve technologie, onderscheidende producten, samenwerkingsverbanden en hoogwaardige service. Om die reden is Polycom de beste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar bewezen oplossingen en die concurrentievoordeel willen behalen op het gebied van real-time communicatie en samenwerking.