Ingezonden persbericht


KONINKLIJKE NEDERLANDSCHE ROEIBOND

PERSBERICHT

Plantina nieuwe co-sponsor Holland4

Amsterdam, 2 augustus 2007 - Plantina is de nieuwe co-sponsor van de Holland4. Met het co-sponsorschap, naast het hoofdsponsorschap van Boekel De Nerée, gaan Plantina en de Holland4 een overeenkomst aan tot en met de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Plantina stelt haar producten en een geldbedrag beschikbaar aan de roeiers van de Holland4.

De Holland4 is zeer verheugd over het contract met Plantina. Door de financiële ondersteuning en het gebruik van de producten van Plantina is de Holland4 in staat om het extra stapje te maken dat nodig is om goud te halen op de Olympische Spelen van Beijing. Met het winnen van goud in Luzern en de winst van de wereldbeker van dit jaar laat de Holland4 zien dat ze de goede koers heeft gevonden richting haar ultieme doel: Goud in Beijing.

Plantina
Plantina brengt namens de Ortho Company BV, voedingssupplementen op de markt onder de merknaam Plantina. Plantina sponsort de Holland4 vanuit haar filosofie om mensen te helpen een goede gezondheid te onderhouden. Bovendien komt de uitstraling van de ploeg overeen met de levensstijl waarvan de Plantina producten onderdeel uitmaken: Bewegen, gezond eten en voedingssuppletie.

Holland4

De Holland4 bestaat uit de roeiers Geert Cirkel, Matthijs Vellenga, Jan-Willem Gabriëls en Gijs Vermeulen. In de afgelopen drie jaren heeft de Holland4 bewezen een constante speler te zijn in de wereldtop van de mannen vier-zonder, door op elke internationale wedstrijd het podium te behalen. Het winnen van goud tijdens de laatste wereldbekerwedstrijd in Luzern en het winnen van de Wereldbeker 2007 zijn de laatste wapenfeiten van de Holland4.