Gemeente Papendrecht


2 augustus 2007

Ertepellertjes in overvloed
De oproep van de gemeente Papendrecht voor een miniatuur replica van het beeld van de Ertepeller leverde enthousiaste reacties op. Het beeldje wordt van half oktober 2007 tot en met eind februari 2008 gebruikt bij een tentoonstelling in het Museum voor Communicatie (www.muscom.nl). De gemeente Papendrecht dankt iedereen voor de reacties en aanbiedingen èn voor de informatie over de Ertepeller die meerdere inwoners bij hun aanbod gaven.

Plaatsing speeltoestellen Badhuisstraat uitgesteld door drassige bodem

De plaatsing van drie nieuwe speeltoestellen op de speelplek Badhuisstraat/Vinkenpad wordt noodgedwongen uitgesteld. De afgelopen periode viel zo veel regen dat de grond te nat is om de nieuwe toestellen op dit moment te plaatsen. Wanneer de grond droog genoeg is, worden de toestellen zo snel mogelijk geplaatst.

GGZ zoekt panelleden
Op de leestafel op de begane grond van het gemeentehuis zijn exemplaren beschikbaar van een folder waarmee GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg) panelleden uit de Drechtsteden en Alblasserwaard zoekt. De instantie wil de inspraak van `zorgvragers' versterken. Zij kunnen via het panel ervaringen en meningen inbrengen. Panelleden ontvangen daarvoor enkele keren per jaar een vragenlijst en uitnodiging voor een panelgesprek. Tel. 070-3371000, zie ook www.tympaan.nl

____________