AutoRai

Mitsubishi Colt in prijs verlaagd

(8/3/2007)
Mitsubishi Motors heeft een aantal wijzigingen in het programma van de Colt doorgevoerd. Het compacte succesnummer heeft een nog rijkere uitrusting gekregen en is tegelijkertijd beschikbaar met een lagere vanafprijs. De Colt is nu al leverbaar vanaf 10.999 euro. Ook de dieselmodellen zijn voortaan in andere uitrustingsniveaus beschikbaar, waardoor je nu al voor 2.700 euro minder kunt dieselen.

De leider van de prijslijst is de nieuwe Colt CZ3 Inbusiness. Met zijn vanafprijs van ⬠10.999,- is de 1.1 Inbusiness liefst ⬠500,- lager geprijsd dan het vorige basismodel. De consument die deze economische keuze maakt hoeft echter geen enkele concessie te doen. De Colt 1.1 Inbusiness heeft dezelfde zuinige 75 pk-motor als de 700 euro duurdere Colt Incharge en is voorzien van een riante uitrusting. Zo maken onder meer airbags, elektronische stuurbekrachtiging, ABS, elektrisch bedienbare ramen, een boardcomputer en een verschuifbare, kantelbare en in ongelijke delen neerklapbare achterbank deel uit van het standaardpakket.

Colt Incharge: ⬠1.400,- voordeel!
De nog luxer uitgevoerde Colt Incharge is slechts 700 euro duurder. Deze uitvoering heeft bovenop de uitrusting van de Colt Inbusiness nog semi-automatische airconditioning, centrale vergrendeling met afstandsbediening, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, vier luidsprekers en een hoedenplank. De waarde van deze opties bedraagt 2.100 euro, maar Mitsubishi berekent slechts ⬠700,-. Een voordeel van maar liefst 1.400 euro!

Colt Incharge+: nog eens ⬠1.400 voordeel!
Een Colt Incharge, maar dan graag nog een stuk sportiever? Die wens kan Mitsubishi vervullen met de Colt Incharge+. Deze kleine atleet heeft bovenop de uitrusting van de Colt Incharge 16â TURBO lichtmetalen velgen (15â bij de versie met 1.1 motor), mistlampen vóór en in de kleur van de carrosserie uitgevoerde buitenspiegels, stootstrips, portiergrepen , bumperbeschermstrips en handgreep in de achterklep. Stuurwiel en pookknop zijn met leder bekleed, wat ook het interieur een extra sportief accent geeft. Deze extraâs zouden normaal gesproken een meerprijs van ⬠2.500 betekenen, maar Mitsubishi brengt slechts ⬠1.100 in rekening. Wederom een voordeel van maar liefst â¬
1.400,-.

Diesels: ⬠2.700,- voordeliger
Voor de kilometervreters onder ons heeft Mitsubishi bijzonder goed nieuws. De vanafprijs voor de Colt voorzien van de krachtige en tegelijkertijd zuinige 1.5 Di-D-motor staat voortaan op ⬠17.999,- en is daarmee maar liefst ⬠2.700,- verlaagd. Deze zeer concurrerende prijs, gekoppeld aan het lage gemiddelde verbruik van slechts 4,8 liter per 100 kilometer, maakt van deze Colt een ijzersterke aanbieding voor zakelijke rijders.

Colt CZ5 1.5 Sky ideaal voor de zomer
Wie kiest voor de vijfdeurs Colt 1.5 vindt in de Colt CZ5 Sky een wel heel interessante aanbieding. Dankzij een uitgebreid pakket opties combineert dit model een krachtige, luxe uitstraling met veel comfort. De standaard 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, mistlampen vóór, zwarte stijlaccenten rondom, een voorbumper met spoiler, en rookglas voor de koplampen en de achterlichten maken dat niemand dit model snel over hoofd ziet. Inzittenden kunnen genieten van de luxe die de speciale bekleding en het dubbele elektrisch bedienbare schuif-/kanteldak hen biedt, terwijl het stuur en de pookknop voor het comfort van de bestuurder met leder zijn bekleed. De Mitsubsihi Colt CZ5 1.5 Sky staat voor 16.999 euro in de prijslijst en is leverbaar in de flitsende kleuren Glamour Grey, Cranberry Red, Lunar Silver en Porcelaine White.